Destroyer 548 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Nick: Destroyer Wiek: 28 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: amxbans, przy csgo nie ma takiego ruchu. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 12 lat z przerwami(licząc od wersji cs 1.5, gdy w kafejkach się grało) Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak, żadna filozofia. Ile czasu poświęcasz forum?: Od rana ok 3h i od 17 do nocy nie raz. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh do sprawdzania demek na ns. Lecz umiem rozpoznać czy ktoś korzysta ze wspomagaczy. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 1 raz warna dostałem za spamowanie :D Doświadczenie na podobnym stanowisku: Spore :) na innej sieci praktycznie co chwile rozpatrywałem prośby o ub i skargi. Informacje o sobie lub uwagi: Nie będę siebie opisywał, bo to bez sensu w kółko powtarzać to samo, napiszę krótko. Jestem tutaj prawie 2 lata, byłem opiekunem DM csgo a obecnie opiekuję się aim/awp (dawne FFA), mam dużo czasu obecnie a widzę ,że nie zawsze panowie z ubt są w stanie rozpatrzeć skargę/prośbę o ub. Myślę,że dodatkowa para rąk się przyda zawsze. Dodatkowo zajmuję się analizą demek pod tworzenie taktyk, wiec rozpisanie demka nie jest dla mnie trudne. Jakby kogoś ciekawiło więcej o mnie to zapraszam do podania na opiekuna Klik Edytowane 21 Lipca 2016 przez Destroyer 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Osoba zdecydowanie aktywna, doświadczona, zna się na rzeczy i jest chętna do pomocy. Podanie jest dobre, nie za dużo, nie za mało. Chciałbym Cię zobaczyć w roli ubt. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Masz moje tak. - Doswiadczenie posiada - Prawilna osóbka - Lubiana w srodowisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak najbardziej na tak +Krotko zwiezle i na temat + Czesto jest na forum + Pomocny + Aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jestem na tak. Destroyer to jedna z bardziej doświadczonych osób na sieci. Opiekuje się jednym serwerem i widać, że jest odpowiedzialny. Bardzo komunikatywny, dość aktywny, mało konfliktowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Na tak, same plusy, zna się na robocie, serwerach i cheat'ach, więc nie widzę powodu by dać nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi