Destroyer 548 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Nick: Destroyer Wiek: 28 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: amxbans, przy csgo nie ma takiego ruchu. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 12 lat z przerwami(licząc od wersji cs 1.5, gdy w kafejkach się grało) Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak, żadna filozofia. Ile czasu poświęcasz forum?: Od rana ok 3h i od 17 do nocy nie raz. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh do sprawdzania demek na ns. Lecz umiem rozpoznać czy ktoś korzysta ze wspomagaczy. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 1 raz warna dostałem za spamowanie :D Doświadczenie na podobnym stanowisku: Spore :) na innej sieci praktycznie co chwile rozpatrywałem prośby o ub i skargi. Informacje o sobie lub uwagi: Nie będę siebie opisywał, bo to bez sensu w kółko powtarzać to samo, napiszę krótko. Jestem tutaj prawie 2 lata, byłem opiekunem DM csgo a obecnie opiekuję się aim/awp (dawne FFA), mam dużo czasu obecnie a widzę ,że nie zawsze panowie z ubt są w stanie rozpatrzeć skargę/prośbę o ub. Myślę,że dodatkowa para rąk się przyda zawsze. Dodatkowo zajmuję się analizą demek pod tworzenie taktyk, wiec rozpisanie demka nie jest dla mnie trudne. Jakby kogoś ciekawiło więcej o mnie to zapraszam do podania na opiekuna Klik Edytowane 21 Lipca 2016 przez Destroyer 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Osoba zdecydowanie aktywna, doświadczona, zna się na rzeczy i jest chętna do pomocy. Podanie jest dobre, nie za dużo, nie za mało. Chciałbym Cię zobaczyć w roli ubt. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Masz moje tak. - Doswiadczenie posiada - Prawilna osóbka - Lubiana w srodowisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak najbardziej na tak +Krotko zwiezle i na temat + Czesto jest na forum + Pomocny + Aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jestem na tak. Destroyer to jedna z bardziej doświadczonych osób na sieci. Opiekuje się jednym serwerem i widać, że jest odpowiedzialny. Bardzo komunikatywny, dość aktywny, mało konfliktowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Na tak, same plusy, zna się na robocie, serwerach i cheat'ach, więc nie widzę powodu by dać nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi