Bracon33 36 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nick: Bracon Opis problemu:Gdy chcę wejść na jakiś serwer na cs 1.6 pisze mi not respoding i niemoge sie polaczyc z sererem .Probowalem odinstalowac kilkokrotnie cs i nic to nie dawalo ScreenShoot: http://www19.zippyshare.com/v/04WmrFiY/file.html System operacyjny: Windows 7 Kontakt: pw Inne: Liczę na szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A jesteś pewny, że usunąłeś wcześniej wszystkie pliki CS'a? Jak tak, to spróbuj zainstalować innego CS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Spróbuj może zainstalować csa na inny dysk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 CS pewnie ns? Pobierz inną wersję. A próbowałeś łączyć się przez konsolę? Kiedyś tak miałem że przez tabelkę z serwami nie działało a connect ip było git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Start Uruchom Wpisz cmd Daj polecenie ping ip serwera+port zobacz czy w ogóle go siec wykrywa. Jak nie będzie odpowiedzi ze strony serwera to będziemy inaczej kombinować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi