ziomek320099 0 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Chytru$ek 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Zygus 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Zygus 4.IP/SID oskarzanego*: Nie mogłem sprawdzić 5.Data i godzina: chyba 10:50 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Brak SS/ demka, ale nie wiem czy ktoś widział, bo to wyglądało jak kick. 7.Opis sytuacji: Ban za nic, bo usunąłem Zygusa z gangu, ponieważ mój vice leader go zaprosił./ Added to ban list. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 23 Lipca 2016 przez ziomek320099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Rozpisz demko z HLTV z tej godziny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 W amxbans masz powód... Jako iż profesor nie reagował to ja to musiałem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi