representSTAFFu 4 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nick : representSTAFFuLink do SSów : brakWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Siwy.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : representSTAFFu[AMXBans] Reason : ' czity , wypad '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 42556809 '[AMXBans] Your IP : ' 195.117.67.214 '[AMXBans] ===============================================Serwer : COD Nie wiem o co chodzi, gramy mape dd2 a tu ban i bez screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czekamy na wypowiedź/demko od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Mogę osobiście potwierdzić, że staff jest czysty bo gdy on dostał tego bana to byłem u niego w domu i widziałem. Możecie go odbanować na moją odpowiedziałność to mój koleszka i wiem, że nic nie ma. Siwy banuje bez ss'ów bo już widziałem, że kilku graczy tak zbanował. Dostajesz warna za pisanie w dziale UB Edytowane 4 Marca 2013 przez Musk? Pisanie w dziale UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Gościu dałem ci bana za aima, a ty jeszcze chcesz UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dajesz demko albo ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Hahah gościu aima ? Zajeb**em 3 HS chyba ze scouta i dostałem bana i zauważ, że gram na Steam po c**j miał bym się odpalać ku**a ?! Żeby konto stracić ? Było screeny walnąć, dawaj demko z moim "Aimem". I kylym dobrze mówi, był u mnie i nagle bana dostałem sam mało co się nie popłakał ze śmiechu. Edytowane 4 Marca 2013 przez Blip ^ Nie klnij next razem warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zamykam. bo się robi spam. jeśli siwy będzie miał demko to zapraszam na pw to otworze temat. jeśli nie to gracz dostanie ub a admin kolejne ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Spam się robiJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 UB. Admin nie ma demka, podsyłam do h@ w celu nałożenia ostrzeżenia 2/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ubJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nałożenia ostrzeżenia nie będzie,ponieważ nie działało HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi