representSTAFFu 4 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nick : representSTAFFuLink do SSów : brakWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Siwy.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : representSTAFFu[AMXBans] Reason : ' czity , wypad '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 42556809 '[AMXBans] Your IP : ' 195.117.67.214 '[AMXBans] ===============================================Serwer : COD Nie wiem o co chodzi, gramy mape dd2 a tu ban i bez screenów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Czekamy na wypowiedź/demko od admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Mogę osobiście potwierdzić, że staff jest czysty bo gdy on dostał tego bana to byłem u niego w domu i widziałem. Możecie go odbanować na moją odpowiedziałność to mój koleszka i wiem, że nic nie ma. Siwy banuje bez ss'ów bo już widziałem, że kilku graczy tak zbanował. Dostajesz warna za pisanie w dziale UB Edited March 4, 2013 by Musk? Pisanie w dziale UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Gościu dałem ci bana za aima, a ty jeszcze chcesz UB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Dajesz demko albo ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
representSTAFFu 4 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 (edited) Hahah gościu aima ? Zajeb**em 3 HS chyba ze scouta i dostałem bana i zauważ, że gram na Steam po c**j miał bym się odpalać ku**a ?! Żeby konto stracić ? Było screeny walnąć, dawaj demko z moim "Aimem". I kylym dobrze mówi, był u mnie i nagle bana dostałem sam mało co się nie popłakał ze śmiechu. Edited March 4, 2013 by Blip ^ Nie klnij next razem warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Zamykam. bo się robi spam. jeśli siwy będzie miał demko to zapraszam na pw to otworze temat. jeśli nie to gracz dostanie ub a admin kolejne ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Spam się robiJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 UB. Admin nie ma demka, podsyłam do h@ w celu nałożenia ostrzeżenia 2/3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ubJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 Nałożenia ostrzeżenia nie będzie,ponieważ nie działało HLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts