Jump to content

UB STAFF

representSTAFFu

Recommended Posts

Nick : representSTAFFuLink do SSów : brakWycinek z konsoli :

[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Siwy.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : representSTAFFu[AMXBans] Reason : ' czity , wypad '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 42556809 '[AMXBans] Your IP : ' 195.117.67.214 '[AMXBans] ===============================================Serwer : COD

Nie wiem o co chodzi, gramy mape dd2 a tu ban i bez screenów.

Mogę osobiście potwierdzić, że staff jest czysty bo gdy on dostał tego bana to byłem u niego w domu i widziałem. Możecie go odbanować na moją odpowiedziałność to mój koleszka i wiem, że nic nie ma. Siwy banuje bez ss'ów bo już widziałem, że kilku graczy tak zbanował.

Dostajesz warna za pisanie w dziale UB

Edited by Musk?
Pisanie w dziale UB

Hahah gościu aima ? Zajeb**em 3 HS chyba ze scouta i dostałem bana i zauważ, że gram na Steam po c**j miał bym się odpalać ku**a ?! Żeby konto stracić ? Było screeny walnąć, dawaj demko z moim "Aimem". I kylym dobrze mówi, był u mnie i nagle bana dostałem sam mało co się nie popłakał ze śmiechu.

Edited by Blip ^
Nie klnij next razem warn.

Guest Blip ^

Zamykam. bo się robi spam. jeśli siwy będzie miał demko to zapraszam na pw to otworze temat. jeśli nie to gracz dostanie ub a admin kolejne ostrzeżenie.

Guest Blip ^
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Spam się robiJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ubJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy