Marina. 1 405 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) [P] kiedy obejrzysz db? [P] kiedy recenzja dbz? [P] kiedy czerwony Rias? [P] lubisz mnie? :v [P] kiedy odpowiesz? :v Edytowane 28 Lipca 2016 przez PrawieVegeta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Lubisz kobiety? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 [P]Witaj [P]Jak masz na imię? [P]To bardzo ładnie [P]Przyzwyczaiłeś się do moderowania całego forum? [P]Jak się czujesz jako "zielony" ? [P]Dlaczego LuukY jest najlepszym grafikiem? [P]Dlaczego w nocy jest ciemno? [P]Czy jak wyląduję w nocy na słońcu to się nie spale? [P]Kim chciałeś zostać jak byłeś dzieckiem? [P]Dlaczego delta zawsze wychodzi mi ujemna? [P]Rozejrzyj się po pokoju. Jeżeli by nastąpiła teraz apokalipsa zombie co byłoby twoją bronią? [P]Nie mam już pomysłów :( [P]Żegnam :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) No to lecimy :D[P] Ema [P] Co tam? [P] Jak Ci idzie w roli modka :D? [P] Kiedy na csgo przejdziesz :D? [P] Jak mocno jesteś walnięty :D? [P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra :D? [P] Ruski kalashnikov czy awp? [P] Lubisz szczupłe czy takie co po obu stronach łóżka rozlewają się? :D [P] Jak tam zbieranie pokemonów? Nie znudziło Ciebie jeszcze to? [P] Jesteś świadom,że z racji iż masz modka, to czeka Ciebie więcej pytań :D? [P] Prócz cs'a i anime czym się interesujesz? [P] Blondynki czy brunetki? [P] Wiesz jak utrzymać idiotę w niepewności? [P] Czym się różni cyganka od pizzy? [P] Wierzysz w potwory z pod łóżka :D? [P] Twoja największa wada oraz zaleta [P] Młodsze czy starsze? [P] Twój unikalny sposób aby wyrwać tą,która ci się podoba :D? [P] Jesteś okrutny dla innych? [P] Kim chcesz/chciałeś zawsze zostać [P] Dlaczego jestes tak leniwy do nauki c++ :D? [P] Wybaczyłbyś zdradę czy raczej nie? [P] Ulubiony gatunek filmu (nie licząc anime ) [P] Wierzysz w miłośc od pierwszego wejrzenia czy włożenia ? :D [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Kiedy ostatni raz rozmawiałeś z ogórkiem o życiu :D? [P] Masz jakieś nałogi? xD [P] Palisz? [P] Pijesz? [P] rzeżuchę ćpiesz? :D [P] Kto wg Ciebie na forum zasługuje na szczególną nominację do nagrody Darwina :D Edytowane 29 Lipca 2016 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dlaczego między kanapką z serem, a szynką najlepsza jest że schabowym ? Mleko tłuste czy tłuste ? Kiedy kolejna pizza z Sycylii ? Jak się z tym czujesz, że mako twierdzi, że mistrzem Pokemonów został ? Dlaczego frytki nazywają się frytki Czemu Ash z Pokemonów nie był czerwony skoro jest Ketchupem ? I tak wszystko o Tobie wiem, więc nie kłam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Tym razem zadam jedno ale konkretne pytanie; [P] Jak tam zdrówko? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 [P] Wolisz młode kobiety czy takie które jeździły na dinozaurach ? [P] Wolisz cycate czy takie które nadają się do tartaku ? [P] Czemu dziewczyny z małymi cyckami noszą stanik? [P] Skąd się wzięło powiedzenie "Z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg stworzył cię dla hecy" ? [P] Jakim cudem feministki mają rację bytu ? [P] Skoro wszyscy lubią murzynów to czemu przestali ich sprzedawać ? Nie chce mi się wymyślać już obraźliwych pytań. Dobranoc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) [P]Przywitasz się?[P]Już nie mogłeś się doczekać?[P]Jesteś gotowy?[P]Fajnie się odpowiada?[P]Przynieść Ci w końcu te bułki?[P]Jak się czułeś jako mąż?[P]Schopenhauer nałogiem?[P]Ile anime już obejrzałeś?[P]Chciałbyś, żebym wróciła na DR?[P]Może powtórka z rozrywki, tak jak 1,5 roku temu?[P]Znowu brakuje chipsów? [P]Wiesz, że jesteś szalony? XD[P]Kiedy frytki?[P]Kiedy następny koniec świata?[P]Ciągle pijesz tę colę?[P]Może sałateczkę? :v[P]Twój ulubiony kolor i dlaczego? [P]Najlepszy sposób na śmierć?[P]Co, Twoim zdaniem, jest nieprzydatne w życiu?[P]Lubisz przekazywać pozdrowienia? [P]Jaki jest Twój rekord spania?[P]Od której strony świata masz okno w pokoju?[P]Masz za daleko lodówkę?[P]Jesteś leniem?[P]Czemu szukasz chorych rzeczy w internecie?[P]Ile masz obejrzanych hentai?[P]Jaki masz telefon?[P]Gdzie Twój kapelusz? :v[P]Jak idzie łapanie pokemonów?[P]Znalazłeś podczas poszukiwań coś dziwnego?[P]Ulubiony sport? (Wiem, trudne)[P]Czemu podsyłasz mi dziwne strony?[P]Gdybyś mógł wybrać nieskończoność czegoś, czym by to było?[P]Czemu nie zatańczysz? :D[P]Masz snapa?[P]Lubisz jak Ci spamuję?[P]Lubisz denerwować innych?[P]Kogo najbardziej?[P]Ile czasu piszesz te odpowiedzi?[P]Często masz sny?[P]Opowiesz jakiś?[P]Łóżko jednoosobowe czy dwuosobowe?[P]Jaki masz kolor ścian?[P]Szybko piszesz na klawiaturze?[P]Grałeś dłużej w jakieś gry oprócz CS?[P]Kręcą Cię gry przeglądarkowe?[P]Zarzucisz jakimś żartem bądź sucharem?[P]Zapodasz jakąś nutkę?[P]Czemu tak ładnie śpiewasz i nikomu tego nie prezentujesz?[P]Najdroższa rzecz, jaką kupiłeś za własne pieniądze?[P]Ile pisałeś podanie na modka? [P]Ulubiony emotikon?[P]Czemu ludziom dzieje się krzywda?[P]Za co jesteś w stanie znienawidzić człowieka?[P]Dlaczego masz kudłate myśli?[P]Co cenisz sobie najbardziej w drugim człowieku?[P]Jaki jest Twój ideał kobiety?[P]Gdybyś mógł wybrać jeden talent dla siebie, co byś wybrał?[P]Co umiesz ugotować? [P]Malowałeś sobie kiedyś paznokcie? [P]Farbowałeś kiedykolwiek włosy?[P]Ulubiony gatunek filmowy? [P]Masz raka?[P]Wymarzony samochód? [P]Wiesz czemu nie dawać żółtych kwiatów dziewczynie? [P]Co byś zjadł?[P]Jakiś dobry tekst na podryw?[P]Ulubiony środek lokomocji?[P]Gdzie chciałbyś mieszkać w przyszłości?[P]Jak wyglądają kosmici? [P]Masz duszę romantyka?[P]Używasz mózgu?[P]Wiesz, że w przyszłości wydasz majątek na masażystkę?[P]Czemu poznaliśmy się tak późno, mimo że graliśmy na tym samym serwerze?[P]Zdasz?[P]Najlepszy prezent jaki dostałeś?[P]Czemu lubisz małe? XD[P]Tańczysz na rurze? :v[P]Dobra zabawa to...? [P]Miałeś kiedyś wymyślonego znajomego?[P]Czego nie lubisz w sobie? [P]Masz murzyna w szafie? [P]Nie przesadziłam z pytaniami? :x Edytowane 25 Lipca 2016 przez Esme 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 No siemka! :) Jak tam co tam? Jak tam bycie moderatorem? Zycie jak w madrycie? Co o mnie sadzisz? Kiedy na piwo? ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Hejo :d Podoba Ci sie bycie zielonym? Jak tam pogoda u Ciebie? Nie nudzisz sie teraz? Ile zajelo Ci czasu odpisywanie na pytania? Ulubiona zabawa z dziecinstwa to ... ? Czemu Cie ostatnio widac tylko wieczorami? Obronisz mnie przed mako? :X Ale obiecujesz? Moze kiedys jakas wspolna gierka na codzie? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam mmmmmorde :P [P] Co tam słychać bro? [P] Jak się czujesz, jako jeden zielony na forum? ^^ [P] Dużo pracy? [P] Jak wakacje? [P] Co tak cienko z bhopem :/ [P] Ile FPS? [P] Jakiś rekordzik masz na jakiejś mapie? :P [P] Styka nie? [P] Styrta się spaliła? [P] :ninja:? Pozdrawiam :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 [P] Siema :D [P] Cieszysz się z nominacji? :v [P] Wiem że tak, nie ma za co :v [P] Ulubiony kawałek Gurala? :v [P] Rychu peja czy Tede? [P] Co sądzisz o Taco Hemingway'u? [P] Sprawdziłeś już Bonsona? [P] Dlaczego lubisz anime? [P] Gdybyś do końca życia mógł jeść tylko jedną potrawę co by to było? [P] Dasz jakąś fajną, mało znaną piosenkę? [P] Co u Ciebie słychać? [P] Masz rodzeństwo? [P] Jeśli tak, pozdrów ich ;d [P] Masz jakąś fajną dziewoję? ;d [P] Dużo warnów już rozdałeś jako zielony? ;d [P] Dziś dostałem jednego od Ciebie, dzięki :D [P] Masz chrapkę na jakąś posadę na naszej sieci? [P] Piłka nożna czy siatkówka? [P] Adam Małysz czy Adam Małysz? [P] Czy woda w toalecie zaatakowała kiedyś twoją kał dziuplę ? [P] Na które ze wszystkich zadanych pytań było Ci najtrudniej odpowiedzieć? [P] Długo odpowiadałeś na wszystkie pytania? :v [P] Znasz, lubisz Dwa Sławy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 [P] Elo ;d [P] Co tam? ;d [P] Ile dałeś za kolorek? xd [P] Jak tam idzie lamienie na DR? [P] Nauczyć Cię bh? Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi