`eS.! 36 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nick: `eS.!Wiek: 14Lat.Doświadczenie: Nie lubię się oceniać ale tak 8/10 Dlaczego ty: Ponieważ, jestem często na forum, jestem ogarnięty, lubię bawić się grafiką, chcę być coraz lepszy Twoje prace[5]:Proszę bardzo (Wszystko wzięte z google nic nie kradzione z innych stron ) 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. (Nie chcę pisać bez sensownych postów (Zaliczona 3/4)2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. Jestem !3. Aktywny udział w dziale "Grafika" : Mała, od czasu do czasu na razię, ale teraz nadrobię to (Obiecuję)4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Nie ma sprawy 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. OKey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wydaje mi sie ze prace sa kradzione bo jestes zdolny do tego : ) wczesniej byles wywalony za to z forum .. ale musze dowody znalezc Tak jest problem bo zabrania sie kradziezy prac : ) mogles dac obrazki z googli a nie takie prace przywłaszczac lepszych grafików którzy meczyli sie nad tym ... na starym forum tez dostałes bana o kradziez i nic sie nie nauczyłes ... prosze ...: http://gfxworld.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=26464&start=60 ; /// np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: KRADZIONE PRACE ! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Koleżanko ale jakież kradzione prace. Są to wzięte z innej strony rendery. Napisy , obrysy są robione samodzielnie lecz lepiej by było gdyby zrobił coś własnego. Otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dla mnie i tak sa kradzione... zero wkładu z jego stronu ... napis kazdy głupi moze zrobic : ))) A ta osoba ktora wykonała sygne musiala sie napracowac długo zeby zrobic ładne tło , wtopić dobrze render , jakies fajne efekty dodac a on to przywłaczył i dodał tylko napis .. no ale spoko : ) zmieniam zdanie .. te prace są zrobione przez Ciebie i jestem na TAK nie warto krasc prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na NIETroche ciękie prace 2 ostatnie to fajniejsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A ja na tak, prace są ładne ;] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wszystko pięknie ładnie. Ale usuń tamten napis Musek bo pewnie chodzi o mnie, a jakoś Lecha nie trawie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem na TAK wykonał mi dobrego avatara za co jestem mu wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waleczny. 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jestem na nie. Kradnie prace. Dobrze Lolcia mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAVID:) 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 przepraszam juz wiadome ze kradzione to bym prosil o zamkniecie tego tematu bo robi sie spam O.o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 David jesteś ślepy? Koleżanko ale jakież kradzione prace. Są to wzięte z innej strony rendery. Napisy , obrysy są robione samodzielnie lecz lepiej by było gdyby zrobił coś własnego. Otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nawet nawet te twoje prace jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Prace średnie , lecz myślę że szanse można dać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi