MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Siemka, po tym zdarzeniu z Demonem uważam, że wypadało by zrobić tak jak na wielu serwerach czyli admin tylko dla graczy na platformie steam. Co tu się rozpisywać, po co nam odpalony admin? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Popieram, ale większość graczy to NS Ale to na all servach chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak, większość graczy. Ale admin i tak powinien mieć steam. Tak chociaż dla zasady =] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Polecałbym to zrobić na wszystkich serwerach. Ze względu? Admin Steam = Cudo Admin NS = Najczęściej odpalony jeżeli są z nim jakieś problemy. Ewentualnie na NS moga miec adminów tylko te najbardziej zaufane osoby od strony HeadAdminów ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No można by było dodać taką zasadę, chodź ja nie mam steamu ;/ tu jest kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja jestem na TAK steam cs 1.6 dziś to nie wielki wydatek zaledwie 7.99 Euro w sklepie steam a ograniczy dzieci neo i adminów odpałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zgadzam się ostatnio steam nawet do 15 złoty można było kupić ^.^ . No , ale hmm . teraz są takie czasy , że nawet Steam'y sie odpalaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waleczny. 0 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem na tak. Steam tani jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Trzeba dawać admina zaufanym graczom. :)Ja np gram na NS bo steam nie chce mi działać nie wiem dlaczego ;/ Już kilka razy próbowałem instalować i nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 NA FFA będą admini only STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi