MusK 21 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Siemka, po tym zdarzeniu z Demonem uważam, że wypadało by zrobić tak jak na wielu serwerach czyli admin tylko dla graczy na platformie steam. Co tu się rozpisywać, po co nam odpalony admin? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Popieram, ale większość graczy to NS Ale to na all servach chcesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Tak, większość graczy. Ale admin i tak powinien mieć steam. Tak chociaż dla zasady =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Polecałbym to zrobić na wszystkich serwerach. Ze względu? Admin Steam = Cudo Admin NS = Najczęściej odpalony jeżeli są z nim jakieś problemy. Ewentualnie na NS moga miec adminów tylko te najbardziej zaufane osoby od strony HeadAdminów ;] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 No można by było dodać taką zasadę, chodź ja nie mam steamu ;/ tu jest kłopot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ja jestem na TAK steam cs 1.6 dziś to nie wielki wydatek zaledwie 7.99 Euro w sklepie steam a ograniczy dzieci neo i adminów odpałów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Zgadzam się ostatnio steam nawet do 15 złoty można było kupić ^.^ . No , ale hmm . teraz są takie czasy , że nawet Steam'y sie odpalaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waleczny. 0 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Jestem na tak. Steam tani jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Trzeba dawać admina zaufanym graczom. :)Ja np gram na NS bo steam nie chce mi działać nie wiem dlaczego ;/ Już kilka razy próbowałem instalować i nic z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 NA FFA będą admini only STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts