lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nick: Lolcia ; *Powód rezygnacji: bo nie mam czasu na to i nerwów a także niektórych osób inteligencja mnie przeraża i wiele innych ..Coś od siebie: pisze tutaj bo nie ma innego działu na rezygnacje , wiec chiałam zrezygnowac ze wszystkich moich rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie odchodzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dobra,dobra Najpierw się uspokój i myśl,myśl,a ja w tym czasie zamknę po cichu ten temacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Podjełam juz decyzje i nie chce być już nikim bede sobie userkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi