lolcia 786 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nick: Lolcia ; *Powód rezygnacji: bo nie mam czasu na to i nerwów a także niektórych osób inteligencja mnie przeraża i wiele innych ..Coś od siebie: pisze tutaj bo nie ma innego działu na rezygnacje , wiec chiałam zrezygnowac ze wszystkich moich rang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nie odchodzisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,885 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 Dobra,dobra Najpierw się uspokój i myśl,myśl,a ja w tym czasie zamknę po cichu ten temacik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Podjełam juz decyzje i nie chce być już nikim bede sobie userkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,885 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts