Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 PrawieVegeta [P] kiedy obejrzysz db? [O] W przyszłości. [P] kiedy recenzja dbz? [O] Prawdopodobnie nigdy. [P] kiedy czerwony Rias? [O] Nie pcham się tam, gdzie mnie nie potrzeba. [P] lubisz mnie? :v [O] Ta [P] kiedy odpowiesz? :v [O] Tak. Del [P] Lubisz kobiety? [O] Lubię. LuukY [P]Witaj Orłem z polskiego nie jestem, ale jak to jest pytanie, to ja jestem baletnicą. [P]Jak masz na imię? [O] Posiadam imię po rzymskim cesarzu, Marku Aureliuszu. [P]To bardzo ładnie Fmm... [P]Przyzwyczaiłeś się do moderowania całego forum? [O] Nie pierwszy raz pełnię takową funkcję, choć pierwszy raz na tak rozbudowanym forum. [P]Jak się czujesz jako "zielony" ? [O] Nijak. Specjalnej różnicy nie widzę. [P]Dlaczego LuukY jest najlepszym grafikiem? [O] Czy najlepszym - nie mnie oceniać. Natomiast prace LuukY'ego trafiają w mój gust i moim zdaniem są świetne. [P]Dlaczego w nocy jest ciemno? [O] Jestem pewny, że ma to związek z zapalaniem światła w lodówkach. [P]Czy jak wyląduję w nocy na słońcu to się nie spale? [O] Tak, dokładnie. [P]Kim chciałeś zostać jak byłeś dzieckiem? [O] Śmieciarzem albo komandosem. [P]Dlaczego delta zawsze wychodzi mi ujemna? [O] Tak. [P]Rozejrzyj się po pokoju. Jeżeli by nastąpiła teraz apokalipsa zombie co byłoby twoją bronią? [O] Siekiera. [P]Nie mam już pomysłów [P]Żegnam Destroyer [P] Ema Pytania, pytania, pytania, pytania. [P] Co tam? [O] Jak to mówi stare, afrykańskie porzekadło: byleby do przodu. [P] Jak Ci idzie w roli modka? [O] Nie mnie oceniać. Lepiej spytać tłumu. [P] Kiedy na csgo przejdziesz? [O] Gdy sprzęt mi pozwoli. [P] Jak mocno jesteś walnięty :D? [O] W skali od jednego, spasionego orangutana do siedmiu, kopulujących delfinów: cztery szczerbate staruszki. ;] [P] Jakie są Twoje poglądy na temat golenia bobra? [O] Jak będę chciał pójść na wycieczkę w gąszcz, to wybiorę się do lasu - a nie na "łono natury". ;d [P] Ruski kalashnikov czy awp? [O] "Jestem snajperem tutaj, a to moje AWP. Jeżeli je zobaczysz, no to już jesteś trupem." ~ Muzyczny Alfabet CS:GO #1 [P] Lubisz szczupłe czy takie co po obu stronach łóżka rozlewają się? [O] Lubię kształtne, ani nie kij od miotły, ani nie kubełek MAX z KFC. ;d [P] Jak tam zbieranie pokemonów? Nie znudziło Ciebie jeszcze to? [O] Przyjemna sprawa, a że nie jestem nałogowcem, to gram okazyjnie. [P] Jesteś świadom,że z racji iż masz modka, to czeka Ciebie więcej pytań? [O] Polemizowałbym. ;p [P] Prócz cs'a i anime czym się interesujesz? [O] Filmem. [P] Blondynki czy brunetki? [O] "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki, całooooować chcę." ;d [P] Wiesz jak utrzymać idiotę w niepewności? [O] Później Ci powiem. ;D [P] Czym się różni cyganka od pizzy? [O] Pizza nie zatańczy brzuchem, chociaż po pizzy sam sobie możesz zatańczyć. xd [P] Wierzysz w potwory z pod łóżka :D? [O] Kilka z nich mam w klasie. hehe [P] Twoja największa wada oraz zaleta [O] To nie pytanie, ale spoko. Wada: moim zdaniem lenistwo. Zaleta: komunikatywność. [P] Młodsze czy starsze? [O] Byleby nie trąciła pleśnią i nie podpadało pod prokuraturę. xd [P] Twój unikalny sposób aby wyrwać tą,która ci się podoba? [O] Wystarczy słuch, sam dźwięk mojego głosu doprowadza płeć przeciwną do orgazmu. hehe ;s [P] Jesteś okrutny dla innych? [O] Zdarza się. [P] Kim chcesz/chciałeś zawsze zostać? [O] Jak już pisałem wyżej, kiedyś komandos lub śmieciarz, a w tej chwili chciałbym pracować pod moje hobby i spróbować wojska. [P] Dlaczego jestes tak leniwy do nauki c++ :D? [O] Gdyby tylko do tego. ;/ [P] Wybaczyłbyś zdradę czy raczej nie? [O] Prawdopodobnie tak, choć zależy to od wielu czynników i nie wiem jak wyglądałyby dalsze relacje. [P] Ulubiony gatunek filmu (nie licząc anime ) [O] Anime to ogólnie osobny dział, który ma i seriale, i filmy, i krótkometrażówki. Co do filmu, ciężko mi wybrać ulubiony gatunek. Natomiast gatunek, za którym nie przepadam: horror - nie czerpię przyjemności z oglądania tego typu tworów. [P] Wierzysz w miłośc od pierwszego wejrzenia czy włożenia? [O] Tak. xd [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Zawodowo robię kanapki z szynką i serem, ale czy to jeszcze sport, czy już raczej artyzm? [P] Kiedy ostatni raz rozmawiałeś z ogórkiem o życiu? [O] Ogórek to kiepski rozmówca, z polędwicą sopocką na takie tematy zeszliśmy, ale z ogórkiem - nigdy. [P] Masz jakieś nałogi? xD [O] Dziwna sprawa: przeżuwanie (autentycznie). Nie muszę jeść, bo nie jestem głodny, ale po prostu co chwila jakieś czipsy, paluszki, kanapeczki czy czwarty obiad w przeciągu 3 godzin. [P] Palisz? [O] Nie. [P] Pijesz? [O] Bez wody za długo się żyć nie da. p; [P] rzeżuchę ćpiesz? [O] Jak jest okazja. hehe [P] Kto wg Ciebie na forum zasługuje na szczególną nominację do nagrody Darwina :D [O] Gdybym miał wymieniać moje nominacje, to by mi czasu na resztę pytań nie zostało. ;d Shinozaki [P]Dlaczego między kanapką z serem, a szynką najlepsza jest że schabowym ? [O] Tak. [P]Mleko tłuste czy tłuste ? [O] Tak. [P]Kiedy kolejna pizza z Sycylii ? [O] Tak. [P]Jak się z tym czujesz, że mako twierdzi, że mistrzem Pokemonów został ? [O] Tak. [P]Dlaczego frytki nazywają się frytki ? [O] Tak. [P]Czemu Ash z Pokemonów nie był czerwony skoro jest Ketchupem ? [O] Tak. (pytanie nr 2 wygrało Internet bracie xD, od 3 dni się z niego śmieję) zouza [P] Jak tam zdrówko? [O] Schopenhauer idol mas ~ polecam, ja. Makumba [P] Wolisz młode kobiety czy takie które jeździły na dinozaurach ? [O] [P] Wolisz cycate czy takie które nadają się do tartaku ? [O] Tak. [P] Skąd się wzięło powiedzenie "Z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg stworzył cię dla hecy" ? [O] [P] Jakim cudem feministki mają rację bytu ? [O] Zbyt mało ludzi robi problemy. [P] Skoro wszyscy lubią murzynów to czemu przestali ich sprzedawać ? [O] Tak. xd Esme [P]Przywitasz się? [O] Witam serdecznie. ;] [P]Już nie mogłeś się doczekać? [O] Nie wiem. [P]Jesteś gotowy? [O] Zależy na co. hehe [P]Fajnie się odpowiada? [O] Nie narzekam. ;] [P]Przynieść Ci w końcu te bułki? [O] Czekam z niecierpliwością. ;D [P]Jak się czułeś jako mąż? [O] Nieźle. [P]Schopenhauer nałogiem? [O] Mym idolem. xD [P]Ile anime już obejrzałeś? [O] Dokładnie 156 tytułów. [P]Chciałbyś, żebym wróciła na DR? [O] No oczywiście, że chciałbym. ;] [P]Może powtórka z rozrywki, tak jak 1,5 roku temu? [O] Fmm.. Niech się dzieje wola nieba. ;p [P]Znowu brakuje chipsów? [O] Niedobór czipsów w mojej krwi to częsta rzecz. xd [P]Wiesz, że jesteś szalony? XD [O] Hehe ;D [P]Kiedy frytki? [O] Jak będą ziemniaki dobre. Z młodych frytki są badziewne. ;/ [P]Kiedy następny koniec świata? [O] Jak głosi Internet, najbliższy koniec świata za 2 lata. ;p [P]Ciągle pijesz tę colę? [O] Tak, bo mam nałogowca w domu. xD [P]Może sałateczkę? :v [O] Cziperki to teoretycznie sałatka. xd [P]Twój ulubiony kolor i dlaczego? [O] Szary - bo jest nijaki. [P]Najlepszy sposób na śmierć? [O] Sposobów jest za dużo żeby wybierać. Natomiast najlepsza śmierć, to taka, gdy wiesz, że dzięki niej coś zdziałasz albo uratujesz. [P]Co, Twoim zdaniem, jest nieprzydatne w życiu? [O] Schopenhauer mi nachodzi - życie. xD [P]Lubisz przekazywać pozdrowienia? [O] Nie mam odczuć co do tego. [P]Jaki jest Twój rekord spania? [O] Mniej więcej 20 godzin. [P]Od której strony świata masz okno w pokoju? [O] Prawdopodobnie od północy, ale nie wiem dokładnie. [P]Masz za daleko lodówkę? [O] Stanowczo! [P]Jesteś leniem? [O] Niestety, tak. ;/ [P]Czemu szukasz chorych rzeczy w internecie? [O] Karmię raka, gówno-contentem. xD [P]Ile masz obejrzanych hentai? [O] Fmm... Ciężko powiedzieć, ale kilka tytułów wpadło. [P]Jaki masz telefon? [O] Posiadam LG G4c. [P]Gdzie Twój kapelusz? :v [O] Czeka na półce. [P]Jak idzie łapanie pokemonów? [O] Tak nijak. Coś złapałem, ale nic specjalnego w sumie. ;p [P]Znalazłeś podczas poszukiwań coś dziwnego? [O] Jaja na śmietniku. xd [P]Ulubiony sport? (Wiem, trudne) [O] Koszykówka (nie takie trudne xd). [P]Czemu podsyłasz mi dziwne strony? [O] Heheheh [P]Gdybyś mógł wybrać nieskończoność czegoś, czym by to było? [O] Pieniądze. Pomimo sporów na ten temat, uważam, że za pieniądze można kupić wszystko. [P]Czemu nie zatańczysz? [O] Jestem zbyt sztywny. [P]Masz snapa? [O] Konto i owszem, ale odinstalowałem to po dwóch minutach używania. [P]Lubisz jak Ci spamuję? [O] Nie przeszkadza mi to. ;d [P]Lubisz denerwować innych? [O] Szczerze powiedziawszy, tak. [P]Kogo najbardziej? [O] Bez różnicy. [P]Ile czasu piszesz te odpowiedzi? [O] Nie jestem pewny, ale chyba właśnie minęła trzecia godzina. xd [P]Często masz sny? [O] Możliwe, aczkolwiek nie pamiętam swoich snów. [P]Opowiesz jakiś? [O] Nie bardzo mam jak. ;s [P]Łóżko jednoosobowe czy dwuosobowe? [O] Może być nawet bez łóżka. hehehe [P]Jaki masz kolor ścian? [O] Niebieski i zielony. [P]Szybko piszesz na klawiaturze? [O] Raczej przeciętnie, ale staram się nie zamulać. [P]Grałeś dłużej w jakieś gry oprócz CS? [O] Owszem: Warblade, Metin 2, Diablo 2 i kilka innych, ale w te gram od bardzo dawna. [P]Kręcą Cię gry przeglądarkowe? [O] Czasem w coś zagram, zwykle z gatunku TD (Bloons TD 1-5, Strategy Defense 1-6) [P]Zarzucisz jakimś żartem bądź sucharem? [O] Nie mam weny. ;s [P]Zapodasz jakąś nutkę? [O] Marshmello - Alone [P]Czemu tak ładnie śpiewasz i nikomu tego nie prezentujesz? [O] Rzadko mam komu, w dodatku karta dźwiękowa mi szwankuje. [P]Najdroższa rzecz, jaką kupiłeś za własne pieniądze? [O] Karta graficzna 240,- [P]Ile pisałeś podanie na modka? [O] Ostatnie moje podanie pisałem z dwie godziny. [P]Ulubiony emotikon? [O] ";]" [P]Czemu ludziom dzieje się krzywda? [O] Bo są nieuważni. [P]Za co jesteś w stanie znienawidzić człowieka? [O] Za bycie idiotą. [P]Dlaczego masz kudłate myśli? [O] Lubię. ;] [P]Co cenisz sobie najbardziej w drugim człowieku? [O] Umiejętność prowadzenia rozmowy. [P]Jaki jest Twój ideał kobiety? [O] Ideały nie istnieją. [P]Gdybyś mógł wybrać jeden talent dla siebie, co byś wybrał? [O] Talent do interesów. [P]Co umiesz ugotować? [O] Posiłkują się przepisami - całkiem sporo, ale bez przepisu potrafię zrobić: jajecznicę, schabowe, filety z kurczaka, tosty francuskie, jajko sadzone, a także ugotować makaron i ziemniaki. xd [P]Malowałeś sobie kiedyś paznokcie? [O] Wsadziłem ręce do wiadra z emulsją, liczy się? [P]Farbowałeś kiedykolwiek włosy? [O] Powiązane z poprzednim. Podczas malowania, przeprowadziłem bitwę ze znajomym: ja mu wymalowałem całe plecy i włosy, on mi oddał tak samo. [P]Masz raka? [O] Tak, zabieram go ze sobą na krańce Internetu. ;d [P]Wymarzony samochód? [O] Zawsze chciałem mieć zadbanego Polonezika Caro albo ogromny, stary, amerykański krążownik szos, jak Impala czy stary Lincoln. [P]Wiesz czemu nie dawać żółtych kwiatów dziewczynie? [O] Szczerze powiedziawszy wymysły, że kolor kwiatka ma jakieś znaczenie, to dla mnie błazenada. Ja tam lubię żółte kwiatki, a najbardziej czarne i nie obchodzi mnie co te kolory mogą oznaczać. [P]Co byś zjadł? [O] na ten moment - pizzę. ;] [P]Jakiś dobry tekst na podryw? [O] "Lubisz kukurydzę?" [P]Ulubiony środek lokomocji? [O] Piechtolot ew. piechtobus. [P]Gdzie chciałbyś mieszkać w przyszłości? [O] W Japonii. [P]Jak wyglądają kosmici? [O] Jak niektóre dziewczyny z mojej szkoły. xd [P]Masz duszę romantyka? [O] To jakaś aplikacja? Coś jak Pokemon GO? xd [P]Używasz mózgu? [O] Gdy sytuacja tego wymaga. [P]Wiesz, że w przyszłości wydasz majątek na masażystkę? [O] Może uda się znaleźć jakąś na stałe, za darmo. ;] [P]Czemu poznaliśmy się tak późno, mimo że graliśmy na tym samym serwerze? [O] Mało się udzielałaś. ;s [P]Zdasz? [O] Pożyjemy - zobaczymy. Mam zamiar jak najszybciej skończyć to technikum. ;s [P]Najlepszy prezent jaki dostałeś? [O] Dawno temu, samochodzik. ;] [P]Czemu lubisz małe? XD [O] Małe jest piękne. ;] [P]Tańczysz na rurze? :v [O] Połamałbym się przy pierwszej próbie. ;x [P]Dobra zabawa to...? [O] Tak. hehehe [P]Miałeś kiedyś wymyślonego znajomego? [O] Miałem. xd [P]Czego nie lubisz w sobie? [O] Lenistwa. ;/ [P]Masz murzyna w szafie? [O] To niehumanitarne trzymać murzyna w szafie. xd [P]Nie przesadziłam z pytaniami? :x [O] Podobno mam ich mało więc chyba nie. ;D Weronikaa [P]Jak tam co tam? [O] [P]Jak tam bycie moderatorem? [O] Nic szczególnego. Są na forum ludzie, co mają więcej do roboty niż ja. ;p [P]Zycie jak w madrycie? [O] Nie bardzo. xd [P]Co o mnie sadzisz? [O] Jesteś sympatyczna i towarzyska. Więcej się rozpisywać nie będę, to nie wywiad. ;D [P]Kiedy na piwo? ^^ [O] Kto wie? Niezbadane są wyroki boskie. ;p MalaWredotka [P]Podoba Ci sie bycie zielonym? [O] Nie narzekam. ;] [P]Jak tam pogoda u Ciebie? [O] Za oknem deszcz, a ona, ona coś tam dalej, nie znam tekstu. xd [P]Nie nudzisz sie teraz? [O] Lenistwo. ;s [P]Ile zajelo Ci czasu odpisywanie na pytania? [O] Leci czwarta godzina. ;d [P]Ulubiona zabawa z dziecinstwa to ... ? [O] Podwórkowy CS. [P]Czemu Cie ostatnio widac tylko wieczorami? [O] Wieczorem można fajnie porozmawiać na SB, w dzień jest gorzej. ;s [P]Obronisz mnie przed mako? :X [O] mako jest niegroźny, to potulne zwierzątko. ;D [P]Ale obiecujesz? [O] Pieprzenie w bambus. xd [P]Moze kiedys jakas wspolna gierka na codzie? [O] Nie grywam już na CoDach, ale zapraszam na DRa. ;d Umciaak [P] Co tam słychać bro? [O] Zależy gdzie przyłożysz ucho. heheh [P] Jak się czujesz, jako jeden zielony na forum? ^^ [O] Tak samo. [P] Dużo pracy? [O] Zależy kiedy. ;p [P] Jak wakacje? [O] Jak zwykle. ;s [P] Co tak cienko z bhopem [O] Gram dla gry, a nie dla osiągnięć. ;d [P] Ile FPS? [O] Bez huda, niekiedy skaczą do 333, ale zwykle 80-300. [P] Jakiś rekordzik masz na jakiejś mapie? [O] Już mnie chyba wygryźli ze wszystkich. ;d [P] Styka nie? [O] Oczywiście. ;d [P] Styrta się spaliła? [O] Płonęła żywym ogniem. [P] :ninja:? [O] Jestem ninją. Również kolegę pozdrawiam ;]. mako Fak, mako ;s Myślę sobie: "jeszcze kilka pytań i koniec", a tu nagle pojawiają się pytania maka xD [P] Siema Limit emotikon - lol [P] Cieszysz się z nominacji? :v [O] No nie wiem. xD [P] Wiem że tak, nie ma za co :v [O] Dzięki. ;D [P] Ulubiony kawałek Gurala? :v [O] Ciężkie pytanie. Zastanawiałbym się nad "Betonowe lasy mokną", "Mandala" i "Maya", ale nie potrafię wybrać jednego. [P] Rychu peja czy Tede? [O] Ędward Ącki [P] Co sądzisz o Taco Hemingway'u? [O] Ogarnąłem gościa po tym, jak wrzuciliście na forum jego piosenki. Powiem tak: ma swój styl i całkiem spoko kawałki, ale nie wstrząsną mną jakoś specjalnie. ;p [P] Sprawdziłeś już Bonsona? [O] Nadal nic nie wiem. xd [P] Dlaczego lubisz anime? [O] Bardzo trudne pytanie. Jako odpowiedź podam to: http://forum.cs-classic.pl/topic/44159-warto-czy-nie-warto-anime/ [P] Gdybyś do końca życia mógł jeść tylko jedną potrawę co by to było? [O] Pizza - pojadłbym ze smakiem kilka miesięcy i umarł. xd [P] Dasz jakąś fajną, mało znaną piosenkę? [O] [P] Co u Ciebie słychać? [O] Zależy gdzie przyłożysz ucho. ;p [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam 2 siostry. ;] [P] Jeśli tak, pozdrów ich ;d Pytania, pytania, pytania, pytania. xd [P] Masz jakąś fajną dziewoję? ;d [O] Kawaler. [P] Dużo warnów już rozdałeś jako zielony? ;d [O] Kilka, nabieram wprawy już. ;d [P] Dziś dostałem jednego od Ciebie, dzięki :D Pytania. xd [P] Masz chrapkę na jakąś posadę na naszej sieci? [O] Niespecjalnie. [P] Piłka nożna czy siatkówka? [O] Z dwojga złego - kabanosy. [P] Adam Małysz czy Adam Małysz? [O] Tak. ;d [P] Czy woda w toalecie zaatakowała kiedyś twoją kał dziuplę ? [O] Co? XD Jestem jak Bruce Lee, nawet podczas deszczu wymijam każdą kroplę wody. xD [P] Na które ze wszystkich zadanych pytań było Ci najtrudniej odpowiedzieć? [O] Nie pamiętam już. XD [P] Długo odpowiadałeś na wszystkie pytania? :v [O] 4 godziny 30 minut w tym momencie. [P] Znasz, lubisz Dwa Sławy? [O] Kumpel mi kiedyś jakąś nutkę od nich podrzucił, ale nie znam ich. FunnyPuma ^^ [P] Elo ;d Pytania. xd [P] Co tam? ;d [O] Tu Ziemia, a tam? [P] Ile dałeś za kolorek? xd [O] Tajne przez poufne, gdybyś wiedział, musiałbym Cię zabić. xd [P] Jak tam idzie lamienie na DR? [O] Jest forma, nie narzekam. ;d [P] Nauczyć Cię bh? [O] Jak się kiedyś dowiesz jak je robić, to spoko. ;D Szacunek dla wszystkich, którzy przeczytają całość. Jeszcze raz dzięki za nominację i wszystkie pytania. Odpowiadałem 4 i pół godziny. Hehe Nominuję @Esme Pozdrawiam Marek 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Pierfszy 11!!!one one !11! [P] Skoro wszyscy lubią murzynów to czemu przestali ich sprzedawać ? [O] Tak. xd Mogłeś się bardziej postarać :vNie no ładne kju en ej lajk leci :D Edytowane 29 Lipca 2016 przez Rias błąd zapisu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A żeś kreatywnie odpowiedział, łap plusa xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kreatywne odpowiedzi.Tak bardzo... Ciesz się, że ja nie zadałam pytań. :p Poleciał plusik za odpowiedzi. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Slabe odpowiedzi nie oszukujmy się :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Marek władca szparek :giggle: Kurde, takiej powagi to ja się po Tobie nie spodziewałam ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nie czepiajta się, bo wasze odp nie były lepsze :) Łap +sa :ninja: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mi się odpowiedzi podobają ;d Obczaj Bonsa w końcu ;_; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Osz Ty botku, czuje zemstę z pytaniami ;x ale lajka masz xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nie zdążyłam zadać pytań, ale i tak udało mi się zdobyć szacunek, bo przeczytałam wszyściuteńkie odpowiedzi :D Fajny pomysł ze spojlerami, dużo lepiej się czyta :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Z nudów przeczytałem i fajnie się czytało :) ( Wcale nie nabijam postów :D ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 [P]Masz duszę romantyka? [O] To jakaś aplikacja? Coś jak Pokemon Tylko ja mam duszę Romantyka -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi