ElMystic 96 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam a więc te rtv bez odczekiwania np 5 min tylko możliwość zmiany mapy zaraz po rozpoczęciu to jest dramat po raz kolejny spotkałem się z tym że kilka razy w ciągu minuty jest zmiana mapy bo jakieś dziecko nie może przejść mapy bo jest dla niego za trudna i dlatego musi zmienić mape 5 razy na minute żeby w końcu wybrał mape która mu odpowiada a osoba druga bo np są 2 osoby albo 3 nie ma nic do powiedzenia bo wymagane jest tylko 1 rtv przed chwila miałem taka sytuacje i to przydałoby się chyba zmienić bo to jest nieraz nie do wytrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Zostanie to zmienione jak tylko będę miał taką możliwość, skargi odnośnie rtv już się powtarzały, więc wiem o co chodzi i obiecuję, że zostanie to załatane jak najszybciej będę mógł. Póki co zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi