S3ReK 293 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Mianowicie chodzi o to ,ze: sporo osob na serwerze przy wydaniu polecen- bezruch i rozpoczynam zabawe w ostatnia reakcje po powiedzeniu czegos typu pierwsza reakcja podskocz , zabija tych co podskoczyli a ta komenda "pierwsza reakcja podskocz" bez rozpoczecia zabawy znaczy tyle co "ananas" a na bezruchu przeciez mozna skakac wiec w sumie jest to fk Ogolnie to zapraszam do dyskusji ,a temat po to zeby jak ktos kiedys sobie sprawdzi forum to bedzie wiedzial. Oczywiscie ja twierdze ze mozna sobie skakac no bo przeciez nigdzie nie jest napisane ,ze nie mozna podskoczyc wtedy gdy ktos powie pierwsza reakcja a jest rozpoczeta ostatnia A jest napisane ze na bezruchu mozna skakac vabastian dobrze napisal ze wgl co to ma byc z tym "hop" i jak ktos podskoczy to go zabijaja i jest niby ok? to ja powiem ziemnioki na polu i jak ktos podskoczy to tez sobie zabije? Po prostu chce ,zeby serio to bylo liczone jako fk bo jedna osoba zabije jak ktos podskoczy ,druga zostawi bo jego zdaniem moze skakac i gracz juz sam nie wie czy moze skakac czy jednak nie Edytowane 31 Lipca 2016 przez S3ReK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Serku tez mowie ze to 1 WWWWTTTFFFF przeciez na bezruchu mozna skakac kucac i ruszac glową a na totalnym bezruchu nie mozna nic !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Powiem tak Na bezruchu zwykłym można by było zrobi tak: prowadzący mówi macie bezrych i rozpoczynam zabawę dajmy na to w ostatnią reakcję. Ostatnia reakcja hop. I ja jestem za tym żeby można było podskoczyc bo ktoś może robi to z własnej woli A nie no klawisz mówi reakcję. Podsumowując jestem za tym że prowadzący nie może mówić reakcji hop. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicdeth 44 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Też jest za tym żeby przy np: "ostatnia reakcja hop do góry" można była skakać,bo to właśnie znaczy to samo co "ostatnia reakcja ser". Tycz to się również tego "Rozpoczynam zabawę w ostatnią reakcję,pierwsza reakcja kucnij",przecież na bezruchu można skakać i kucać.Powinno to być omówione w regulaminie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ok. Pomyślimy nad tym i to się zmieni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Temat wałkowany prze ze mnie na serwerze od miesięcy. Serek ma rację, ale w regulaminie jest wszystko napisane poprawnie. Trzeba tylko zacząć ten regulamin skuteczniej egzekwować. Co to oznacza? Oznacza to, że administratorzy i strażnicy(opiekunowie też :P) muszą zacząć lepiej pilnować takich niuansów i sami dawać dobry przykład. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi