Skocz do zawartości

Skarga rac0.

Złota Owca

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick:DiamentowY

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Guard

3.Nick admina/gracza ktory zawinil:rac0.

4.IP/SID oskarzanego*:rac0. STEAM_2:0:1136337455  193.34.44.126  Nonsteam

5.Data i godzina:dzisiaj godz 19:00-19:30

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):BASTELRUND, Nabuchodonozor Pierwszy Wielki

7.Opis sytuacji:Mapa jail_nuke_v3. Guard rac0. w ct. Prowadzi i za każdym razem idzie do tyłu, żeby otworzyć cele guzikiem. Powie jakieś polecenie i otwiera cele z tyłu guzikiem(chodzi o mape jail_nuke_v3) a jak wiadomo prowadzący musi otworzyć wszystkie wejścia do cel. Druga sprawa to to że freekiiluj, np Dał polecenie że jest totalny bezruch w szeregu na kucaka założoną czapką uszanka, nie mówił gdzie. Każdy ustawił się byle gdzie. Zabił wszystkich których widział( nie byli w szeregu więc miał prawo ich zabić, mnie też)i zobaczył w rogu Nabchodonozora który został sam, i go zabił bo niby nie był w szeregu. Wydaje mi się, że jak ktoś zostanie nie zauważony a wykona polecenia to powinien mieć życzenie, tym bardziej, że rac0. go znalazł i widział, że Nabuchodonozor jest na kucaka, max w dół. Miał jednak tarcze, ale rac0 nie dał mu jej wyrzucić lecz zaczął strzelać. Następny przykład. rac0. dał polecenie: "po otwarciu waszych cel total pod tylną ścianą max dół z czapką uszanka" i otworzył cele od tyłu. My ustawiliśmy się pod tylną ścianą( w tym wypadku przód naprzeciw GR'a) a on nas zabił po czym powiedział, że nie wykonujemy poleceń. Cały czas mapa jail_nuke_v3 dla jasności.

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Edytowane przez DiamentowY

Strażnik nie musi otwierać wszystkich wejść od 1 celi, na tej mapie nie powinno się mówić "pod tylną ścianą celi" itd bo ta cela ma wiele perspektyw i ciężko się połapać, co do reszty to już nie moja sprawa.

// dlaczego tak Ci zależy, żeby on stracił rangę?

Edytowane przez The_GanjaMan_PL
  • Like 1

Powiadasz, że CT musi otworzyć wszystkie wejścia-otóż nie. A tak jak Ganja napisał, jest wiele perspektyw a TT w myślach CT nie czytają więc skąd mają wiedzieć o którą ścianę chodzi.

A co do FK, no jak nie był w szeregu, to chyba logiczne, że go zabił bo nie wykonywał poleceń...-nie rozumiem, co zrobił tu źle.

Dobrze skoro gdy guard otworzy cele a na czacie nie było powiadomienia że otwarte cele , więc skąd można wiedzieć, że  polecenie są wydane ?

Edytowane przez BASTERUNO

Zasadniczo to nic nie rozumiem z tej wypowiedzi Diamentowego. Jeden świadek się wypowiedział, ale nie rozumiem tak naprawdę za co piszecie skargę. 24h na wytłumaczenie mi tego bełkotu.

W dniu 1.08.2016 o 19:14, Domellenel napisał(a):

Zasadniczo to nic nie rozumiem z tej wypowiedzi Diamentowego. Jeden świadek się wypowiedział, ale nie rozumiem tak naprawdę za co piszecie skargę. 24h na wytłumaczenie mi tego bełkotu.

Chyba nie ma sensu tego ciągnąć, iż w innym temacie napisałeś, że odbierasz guarda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności