aassingo:) 187 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam ostatnio myślę nad zakupem nowego telefonu i zastanawiam się czy opłaca się kupić ten http://allegro.pl/nowy-xiaomi-redmi-note-3-pro-prime-3-32-gb-lte-gw-i6343587592.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Kup sobie Iphona. A tak serio myślę że jest spoko. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Jan Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Robi mocno średnie zdjęcia, kontrast i nasycenie barw pozostawia wiele do życzenia. Długo się ładuje, ale i bateria trzyma w miarę długo. Ogólnie sporo opinii jest że to najlepszy telefon za taką cenę. Ja bym spróbował się pobawić nim :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ogólnie Xiaomi bardzo dobra firma, co prawda chińska co świadczy o cenie, jednak jako jedna z niewielu chińskich posiada serwis w polsce, więc jak coś się popsuje to spokojnie jest gdzie to naprawić. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Za tę pieniądze polecam to ! http://allegro.pl/sony-xperia-z3-pl-menu-bez-sim-locka-gw24m-i6333451176.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striker69 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 polecałbym xiaomi redmi 3 niż tą wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 temat można zamknąć kupiłem huawei p8 lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi