RedMisiek 109 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: R3D.M.I.S.I.E.K. 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 28 4. Znajomość AMX (1-10): 5 (myśle że uczciwie podane ciagle sie ucze i wiem coraz wiecej) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/R3D.M.I.S.I.E.K./193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Myślę że część graczy już mnie zna, nie wiem od jakiej strony :-). hmmm co tu mozna pisać o sobie, prowdzę własny dział w bd firmie i oczywiście gram w CS :-) rewelacyjne hobby, zabawa i odskocznia....a składam podanie ponownie bo myśle że zrobiłem postępy...ale to już do was ocena tego należy. A sami wiecie adminów nigdy nie za wiele... 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc obecnym adminom...wiem że pomoc napewno się przyda 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEM_2:0:1434923031 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h w górę dziennie w zależności od potrzeby weekendy praktycznie całe. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):robocze po 15 weekendy dowolna pora 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 11 miesięcy 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez RedMisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Warto dać szansnę - Jestem na TAK +GT +Składka +Steam +Wiek + Kultura osobista Przyda się ktoś, kto nie boi się zwracać uwagę graczom łamiącym zasady i kto może grać o każdej porze, tym bardziej w nocy, aby OGARNĄĆ w końcu paru graczy, którzy nagminnie pozwalają sobie łamać regulamin, konkretnie punkty: 3.1.7 Zabrania sie nadużywania wulgaryzmów. 3.2.1 Zabrania się wyzywania graczy. Mam nadzieję, ze jak Cię przyjmą, to zrobisz PORZĄDEK! Piona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunisheR84 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na TAK! Staeam + Wiek + GT+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Na TAK! Staeam + Wiek + GT+ "STEM_2:0:1434923031" to nie jest steam XDDDD Odnośnie podania, jesteś często na serwerze, wiek masz, amx to kwestia 5 minut, składka na plus, mikrofon jest. Adminów jest niby sporo ale z większością nie ma kontaktu przez brak steama, więc im więcej tym lepiej. Mimo iż jestem przeciwny adminom bez steama, w tym przypadku jestem na tak/okresem próbnym. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Misiek to stały gracz,dobra dusza i do tego ogarnięty kolega. Duże Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem na tak, miły, ogarnia, aktywny, a amx to łatwizna ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Duze Tak Znam go lubiany przezemnie jak i wszystkich graczy +skladka +Wiek +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi