Esc Icy Box pasha 138 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 1.Twój Nick: Esc Icy Box pasha2.Nick admina/gracza który zawinił: Marco;33.Admin/Gracz : Marco;34.Data i godzina: 05.03.2013 godzina 15:005.Dowody (demko/screeny/świadkowie): admin nie zrobil mi zadnych ssow6.Opis sytuacji: admin zbanowal mnie twierdzac ze mam bana aktywnego a takiego nie mam, wrzucalem tutaj na forum dwa razy ssy i dwa razy dostalem UB. Wycinek z konsoli: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Marco[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Esc Icy Box pasha[AMXBans] Reason : ' Aktywny '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1121642587 '[AMXBans] Your IP : ' 178.235.123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Już zostałeś odbanowany . Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Marco: 1. Nie dostał UB grasz 2. To nie powód do zamknięcia 3. Skarga jak najbardziej słuszna, bo najpierw trzeba sprawdzić czy ktoś jednak tego bana ma -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Esc Icy Box pasha Wszyscy możemy się pomylić ja czasami tez takie coś zrobiłem ale nauczyłem się sprawdzać czy ktoś ma aktywnego czy nie dlatego wiec Admin zastanie tylko upomniany i miejmy nadzieje ze to wystarczy i sprawa będzie mogła się zakończyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Achh , gad . Przy odbanowywaniu chyba zapomniałem enter nacisnąć . Przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 I to mi się podoba kultura i jest ok /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: closeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts