Adamekh 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 1. Nick: Adamekh|SEMPITERNAL2. Imię: Adam3. Wiek: 194. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak, mikrofon pojemnościowy RELOOP SPODCASTER 6. Składka (tak/nie): TAK :)7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/4729398. Parę słów o sobie **: Jestem Adam, mam 19 lat, pochodzę z Bieszczad, moimi głównymi zainteresowaniami są muzyka, motoryzacja i gry :) Gram na gitarze, perkusji, basie, moją pasją są motocykle i gry, w największej części CS:GO Jestem osobą opanowaną do czasu ;) Gdy trzeba potrafię ustawić delikwenta do pionu :) Nie mam wrogów na serwerze, a wręcz przeciwnie. Miałem lekką przerwę więc nowi gracze nie koniecznie będą mnie kojarzyć, ale starsi jak najbardziej ;) Jestem na serwerze bardzo często, przed jak i po pracy siadam sobie coś popykać, więc przydam się na tym stanowisku moim zdaniem. To chyba na tyle, pozdrawiam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Lubie pracę w grupie, lubię tą serwerownie i chciałbym dołożyć swoje 5 GROSZY do jej jeszcze większego rozwinięcia.10. Steam_ID: STEAM_0:1:8615460111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 6-7 godzin dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie, głównie rano i w nocy13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1300 godzin + 500 na smurfie.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem, nie raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z tego co widzę miałeś dłuższą przerwę w graniu na serwerze, więc jak nadrobisz to będę na tak (zwłaszcza, że ostatnio paru adminów odpadło). Póki co na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 160 wyświetleń 1 komentarz, czekam do końca dnia, jeśli nikt się nie wypowie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Na Tak + wiek + doświadczenie + gra w tym miesiącu bardzo często, mam nadzieję, że się to nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie było Cię bardzo dawno na serwerze, w sumie nawet Cię nie znam, pograj na serwerze, nadrób forum i złóż podanie za jakiś czas. Na chwilę obecną odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi