RomantykNLO 140 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:Yoshiro Powod:Sprawy prywatne Czas nieobecnosci:Nie wiem :) Do rozpoczęcia się roku szkolnego, może trochę później Cos od siebie:Szkoda szczempić ryja... //Ganja, nie, nie piszę rezygnacji, a kwestionować to Ty możesz kolegę z podwórka, nie mnie :) Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To może byś zrezygnował? Nieobecność za nieobecnością, nie wiem po co taki admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nieobecność przyjęta. Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi