Maniak 114 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 1.Twój Nick:Bruno 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admij 4.Data i godzina: 5.3.2013. 17:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Siwy[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'CELE MAPY'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:206108660'[AMXBans] Twoje IP: '62.233.187.230'[AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: To tak gramy na alpinie i miałem wziąć hosty (zostałem sam z CT i chyba z 10TT) Admin siwy dał mi bana za Cele mapy,,, okey,,, ale człowieku jak mam brac hosty jak do mnie 10 ludzi strzela ???? nie rozdwoje się i nie bede strzelał i brał hosty jednocześnie... Prosze ogarnąć tego admina bo to nie pierwszy raz jak za takie coś dostaje bana od niego...... I prosze nie pisać że bany do 1h nie podlegają skargą ja to wiem,,, ale chciałem to napisać..... Miałem jeszcze 2 minuty a tu ban ŻŻŻŻŻAAAAAAALLLLLL.PL Siwy ogarni się !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Bruno, bawiłeś się z TT.. a miałeś cele to poleciał ban, miałem czekać do konca rundy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 yyyy tak po to jest czas żeby go przestrzegać miałem jeszcze 120 sekund !!!!! z 4 chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Bany poniżej 3h nie podlegają skargom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 GoPe a Paweł napisał , że bany do 1h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Bany do 1 h nie podlegają.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts