Maniak 114 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 1.Twój Nick:Bruno 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admij 4.Data i godzina: 5.3.2013. 17:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Siwy[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'CELE MAPY'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:206108660'[AMXBans] Twoje IP: '62.233.187.230'[AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: To tak gramy na alpinie i miałem wziąć hosty (zostałem sam z CT i chyba z 10TT) Admin siwy dał mi bana za Cele mapy,,, okey,,, ale człowieku jak mam brac hosty jak do mnie 10 ludzi strzela ???? nie rozdwoje się i nie bede strzelał i brał hosty jednocześnie... Prosze ogarnąć tego admina bo to nie pierwszy raz jak za takie coś dostaje bana od niego...... I prosze nie pisać że bany do 1h nie podlegają skargą ja to wiem,,, ale chciałem to napisać..... Miałem jeszcze 2 minuty a tu ban ŻŻŻŻŻAAAAAAALLLLLL.PL Siwy ogarni się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bruno, bawiłeś się z TT.. a miałeś cele to poleciał ban, miałem czekać do konca rundy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 yyyy tak po to jest czas żeby go przestrzegać miałem jeszcze 120 sekund !!!!! z 4 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bany poniżej 3h nie podlegają skargom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 GoPe a Paweł napisał , że bany do 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Bany do 1 h nie podlegają.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi