Złota Owca 624 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) 1.Twoj Nick:DiamentowY2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz3.Nick admina/gracza ktory zawinil: rac0.4.IP/SID oskarzanego*:#7 rac0. STEAM_2:0:1136337455 193.34.44.126 Nonsteam5.Data i godzina:dzisiaj godz 14:326.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):gracze na serwerze ale jak powiem to chyba obejdzie sie bez, demo http://www35.zippyshare.com/v/yaERGJeT/file.html7.Opis sytuacji:Więc tak wszedłem do gry na jb i był rac0. i kacper w ct był freeday i sie zbuntowalismy więc nas zabił. Na następny dzień był prowadzącym i wszyscy się zbunkowali i zabił wszystkich włacznie ze mna. Był tez gracz Laczyna który sie zbuntował również i ten gracz dostał życzenie za bunt on prowadzącego. Jak dla mnie kto jest czysta faworka i gracz rac0. powinien zostać ukarany.Ale mi nie chodzi o bunt na fd tylko o bunt podczas wykonywania poleceń*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ipSkarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Proszę o dokładne obejrzenie cena, niestety bez glosu Wchodzę do gry gdzieś w połów mapy (danka chyba tez) Jest poniedziałek,raco prowadzi. Wydaje jakieś polecenie i wszyscy się buntuja( chowają w celi nie wykonują poleceń. Zabija wszystkich prócz gracza Laczyna. Który jak widać na demku też się chowa w celi nie wykonując polecenia. Strażnik raco dał mu zyczenie. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pokaż demko bo na słowo ciężko ci uwierzyć ponieważ każdy ma swoją historię. Podczas buntu więźniowie mogą schować się w celi lub być w pozycji buntu.Jestem ciekawy czy przestrzegłeś tych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zyguś pragnę Ci przypomnieć o zmianie w regulaminie: Dnia: 26.05 Usunięto: 3.8 Więzień ma prawo do schowania się w celi tylko i wyłącznie podczas buntu jeżeli nie chce brać w nim udziału ~ Klawisz nie ma wtedy prawa zabić więźnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi