tsukuyomi 629 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Wbiłem akurat na ostatnią rundę mapy jb_new_chernobyl i była zabwa 'Chowany'. Wygrałem tą zabawe zostałem ostatni i dostałem życzenie, byłem w gr pod schodami gdy wychodziłem z kryjówki, gracz 'BananU', zaczął we mnie strzelać i z 137hp zostało mi 35hp, więc krzykłem 'Co ty robisz?!' i za to dostałem perm-mute. Poza tym co do skargi dostałem perm-mute, ponieważ od pewnego czasu 'toczę wojnę z Micase' i zaczął mnie mniej trakować niż innych graczy czyli taka 'faworyzacja wszystkich graczy tylko nie mnie'. Tak wiem nie mam mutacji, i gdy powiem 3 słowa np. na zabawie 'Wojny Gangów' mówię 'Czerwoni na basen' i mówi do mnie nie nadużywaj mikrofonu, a jeśli np. eqk, używa mikrofonu, wypowiada na każdy temat swoje zdanie, nic mu nie mówi, tylko mi cały czas to mówi, więc proszę o unmute oraz proszę Queen, aby powiedziała micase, żeby się troszkę ogarnąc i zawziął ze mną rozejm, ponieważ dalej chce mnie mniej trakować itd, bo pytałem go o zgode. #EDIT 1: Co do dowodów do Queen, mogę podesłać zaraz demko wszystko widać, znajdę czas,rundę itd. #EDIT 2: Dołączenie do skargi, admin 'Micase' znowu faworyzuje gracza 'Goferek', Goferek nadużywa mikrofonu po chwili daje mu muta i go odmutowuje... [sM] ADMIN: Wyciszono Goferek . [sM] ADMIN: Gracz Goferek nie jest już wyciszony. #EDIT 3: Micase jak się wytłumaczysz do faworki eqk, że on cały czas i mu nic nie mówisz, jak gadaliście o jakims WWE? #EDIT 4: Aassingo chodziło mi bardziej o unmute, pomijając już tą skargę, a on unmute nie ma wzoru.#EDIT 5: Micase jesteś administratorem, a widzę, że to ja znam bardziej regulamin i bardziej czytam zasady itd, popatrz na ostatni punkt wymagań podań o administratora, a ty jesteś administratorem cytuje ostatni punkt: "Wymagania: 8. Wchodzenia na serwer Team Speak 3 naszej sieci przynajmniej na godzinę dziennie" #EDIT 6: Czekam na wypowiedź Queen, czy dostanę unmute. #EDIT 7: RastaFanta i arab, praktycznie nigdy nie obraziłem nikogo przez mikrofon, tak przyznaje się arab, często prowokuje Micase, ponieważ faworyzuje innych, a to, że nadużywam mikrofonu, to tak czasem zdarzy się ale więkosz siedzę cicho. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez TomeeeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Co do permmute , nie ma mapy na której nie nadużywasz mikro ,a sam wiesz że nie masz mutacji. Po drugie na wcześniejszej mapie upomniałem ciebie chyba 3 razy 'mikro po mutacji' i 'nie nadużywaj mikro' , nie stosowałeś się do tego i dostałeś mute , wszedłeś na next mape i było podobnie powiedziałem upominam wszystkich pierwszy i ostatni raz 'nie nadużywać mikro' a także ' mikro po mutacji' a ty krzyczysz na cały głos ' CO TY ROBISZ!!!' . W regulaminie jest : 8.15 Brak mutacji: Upomnienie -> Mute -> Permanetny mute ,a ty to nagminie olewałes !. A co do tego 'sporu' to ja cie traktuje normalnie nawet ostatnio ciebie dodałem do znajomych i ty mnie wyzywałeś nie powiem od czego dlatego ciebie zablokowalem na steam , na serwie traktuje cb zgodnie z regulaminem chyba tyle ode mnie. Edit : czy to jest normalne? - ja do cb nic nie mam , ale takim zachowaniem naprawde ... *NIE ŻYJE* TomeK! ツ : NIE MASZ Ts3 iddzie skarag Edit ja już nie mam nic do dodania :Jeśli trzeba wszystko napisze na pw Opiekunowi serwera Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Micase 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) nie ten dział i brak wzoru Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez aassingo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak jak już aassingo napisał, nie tutaj to powinno sie znaleźć. Dodam natomiast swoje marne dwa grosze ponieważ wcześniej już mialeś PM (2 dni temu bodajże) i dał Ci go KonWoy za ten sam powód co Micase. PM się należy i nie powinno się go tobie odbierać bo gracze skarżą się ze gdy nie ma administracji ty nadużywasz mikrofonu i wyzywasz :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Może nie aż tak często obraża, co prowokuje, ale co do nadużywania mikro, owszem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0z4k 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Dostałeś perm mute ,bo już nie raz krzyczałeś , nadużywałeś mikrofonu a nie masz mutacji i za to dostawałeś mute. W skardze przyznałeś się nawet ,że krzyczałeś więc krzykłem 'Co ty robisz?! ps: nie ten dział i brak wzoru dobrze napisał aassingo Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez k0z4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie ten dział jak i brak wzoru. A dodając od siebie nadużywasz mikrofonu, raz chciałam dać Ci perm, ale stwierdziłam iż otrzymasz szansę, widocznie błędną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi