Shellka 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nick :ShellkaLink do SSów : brak nie zrobił -.- Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shellka[AMXBans] Powod : ' czity , wypad '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 213.108.9.148 '[AMXBans] =======================================Serwer :CoD Jestem czysty a jak mnie podejrzewa to niech robi te je*ane ss i wstawie a nie perma k*rwa ! Wczoraj jeszcze wstawiałem więc nie rozumiem. Prosze o UB i jak ma jakieś podejrzenia to niech zrobi te SS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czekamy na admina demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shellka 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ta czekamy czekamy i się nie doczekamy k*rwa -.- To jest porażka trafią się dobre perki i zaraz ban a przez to nie moge wbić lvl szkoda gadać nic na mnie nie ma bo jestem czysty ! o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Po co demko ? HLTV po to jest ... http://216169.hltv3.pukawka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shellka 0 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No właśnie sprawdzcie i prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja nie mam zamiaru przeszukiwać hltv w poszukiwaniu demka, admin banujący bez ssów musi dać dowody do bana w ciągu 24h. admin nie zainteresował się tematem a więc ub i podsyłam do h@ w celu upomnienia admina (kolejnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi