Shellka 0 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Nick :ShellkaLink do SSów : brak nie zrobił -.- Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shellka[AMXBans] Powod : ' czity , wypad '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 213.108.9.148 '[AMXBans] =======================================Serwer :CoD Jestem czysty a jak mnie podejrzewa to niech robi te je*ane ss i wstawie a nie perma k*rwa ! Wczoraj jeszcze wstawiałem więc nie rozumiem. Prosze o UB i jak ma jakieś podejrzenia to niech zrobi te SS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Czekamy na admina demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shellka 0 Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Ta czekamy czekamy i się nie doczekamy k*rwa -.- To jest porażka trafią się dobre perki i zaraz ban a przez to nie moge wbić lvl szkoda gadać nic na mnie nie ma bo jestem czysty ! o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Po co demko ? HLTV po to jest ... http://216169.hltv3.pukawka.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shellka 0 Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 No właśnie sprawdzcie i prosze o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ja nie mam zamiaru przeszukiwać hltv w poszukiwaniu demka, admin banujący bez ssów musi dać dowody do bana w ciągu 24h. admin nie zainteresował się tematem a więc ub i podsyłam do h@ w celu upomnienia admina (kolejnego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts