Jump to content

[UB]Znowu SS Shellka

Shellka

Recommended Posts

Nick :ShellkaLink do SSów : brak nie zrobił -.- Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shellka[AMXBans] Powod : ' czity , wypad '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 213.108.9.148 '[AMXBans] =======================================Serwer :CoD 

Jestem czysty a jak mnie podejrzewa to niech robi te je*ane ss i wstawie a nie perma k*rwa ! Wczoraj jeszcze wstawiałem więc nie rozumiem. Prosze o UB i jak ma jakieś  podejrzenia to niech zrobi te  SS !  

Ta czekamy czekamy i się nie doczekamy k*rwa -.- To jest porażka trafią się dobre perki i zaraz ban a przez to nie moge wbić lvl szkoda gadać nic na mnie nie ma bo jestem czysty !  o.O

Guest Blip ^

Ja nie mam zamiaru przeszukiwać hltv w poszukiwaniu demka, admin banujący bez ssów musi dać dowody do bana w ciągu 24h. admin nie zainteresował się tematem a więc ub i podsyłam do h@ w celu upomnienia admina (kolejnego).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy