DAVID:) 0 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: D A [V] I D3. Imię: Dawid4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 8-8.56. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: od dzis ale na serwerze jestem od tygodnia prawie9. Opisać siebie: Witam nazywam sie Dawi mam 15lat onteresuje sie sportem i grami komputerowymi,mysle ze dobrze sie nam bedzie razem pracowalo10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chce pomoz banowac graczy ktorzy czituja(uzywaja dopalaczy),doswiadczenie mam dobre gryz mialem wlasny serwer i forum.11. Linki do reklam: 1.http://cs-lajt.pl/viewtopic.php?p=9710#9710 2.http://cs-reklamodawca.pl/viewtopic.php?p=4951#4951 3.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wejde na spect i sprawdze gracza,jak sie okaze gracz podejrzany od dopalacze robie ss i banuje permametnie. -Gdy ktoś nadużywa micro; daje 3ostrzezenia pisane na @@ jak gracz sie nie uspokoi daje bana na 5min powod:prosze ogarnac micro. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzegam ze kultura ma obowiazywac kazdego na forum upominam do 4razy jak to sie nie zmieni daje 10min bana prosze przemyslec swoje zachowanie13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):oczywiscie ze Steam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Na NIE : - konto pod podanie , nabij godziny na forum oraz posty - brak reklam - brak mikra Twoim pierwszym postem jest podanie ? Gratki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetrixx 1 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 jestem na Nie. konto pod podanie. reklam brak. on gra od 1 tyg ?? http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=A+%5BV%5D+I+D+%3A+%29&Search=Search to jest dowód gra niecałą godzinkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Na nie powody zostały podane wyżej )... Brak reklam. Konto dla podania Coś dodać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Na NIE -- Brak steam -konto dla podania - Na serwie lekko ponad godzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Nie Brak reklam Aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 na Nie nie ma niczego: micro,reklam,h na serwie i na forum, nie widziałem cię na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Jestem na nie. Nie masz niczego stary -.- zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OdrzuconeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts