Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Troplelek.:Best Grupka:.2. Imię: Kamil3. Wiek: 13,5 rocznikowo 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 7/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Jasne6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/account/manage/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Kamil. Mam 14 lat. Gram na waszym serwerze jb oraz codmod 350. Interesuję się Piłką nożną oraz piłką ręczną. Od urodzenia mieszkam w Ciechanowie jest to województwo Mazowieckie. Lubię wkurzać BASTERUNO { Bracon } !! Napewno się wam przydam ponieważ, na serwerze spędzam bardzo duzo czasu a szczegolnie jak nie ma adminow, Lubię komuś pomoc zawsze mozna się mnie ocoś spytać, utrzymam porządek na serwerze oraz w ct !!8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: godz dziennie 5-9 ! 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robiocze-12-18 Weekendy-12-24 11. Czy przeszedłeś już mutacje TAK/NIE: Przechodzę 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na 2 JB Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Na tak Aktywny GT Mikro Wypowiedź we własnym podaniu. Do odrzucenia Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez DiamentowY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tropelku ty glupcze :* to jest twoje gt: http://www.gametracker.com/player/Troplelek.%3ABest%20Grupka%3A./193.33.177.87:27051/ A co do podania to jestem na TAK +Slicznie sie zapowiada GT +Grasz duzo i jestes dosc ogarniety +Jestes pozytywna osoba +Pomocny i mily +W ostatecznosci zrobilbys mi kanapke <3 +Masz raka (pozdrawiam Tomi ;3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tak patrzę na Twoje GT i zastanawiam się, czy u Ciebie w życiu jest taki lvl jak dwór? No kurna... Jak można grać 8h na serwerze...? GT pro, ale jednak polecam wyjść na dwór. W miare wszystko ogarnia, pomaga graczom. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wczoraj bylem na dworze az 3 h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jestem na Tak +Posiada mikro + Świetne GT +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi