DAVID:) 0 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Witam was serdecznie;))) mam kilka propozycji odnoszacych serwera FFA gdyz narazie tylko na nim gram: -dodac funkcje /admin zeby ludzie widzieli czy admin jest zeby dzieci nie oszukiwaly -wgrac spadochrony bo chyba nie dzialaja. -wgrac nowe rs i troche krotsze bo sa za dlugie -jak by mozna wgrac /knife(duzo osob to lubi) -moze zmienic wyglad paki na jakis inny zeby bylo ciekawe:D -dodac bo juz nie pamietam czy jest ze od 5osob w ct jest bs b dobiero otwarty zeby na 2osoby na 2bs nie latac:))) -zeby byli czesciej admini oczywiscie ja na serwerze jestem dziennie 3-4h w poludnie 2 i wieczorem 2 i czasem rano 1h:DDD No narazie to chyba wszytsko =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetrixx 1 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 chłopak ma racje też grywam na ffa ale spadochrony są Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Tak mi się wydaje że chcesz abi był to 4fun a nie ffa. komenda /admin nie będzie dodana prawdopodobnie ponieważ wbije ktos na wh wpisze /admin jeżeli jest to wychodzi a jeżeli nie to czituje proste tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Na NIE Poco mają gracze wiedzieć czy jest Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 -dodac funkcje /admin zeby ludzie widzieli czy admin jest zeby dzieci nie oszukiwaly : Na Nie bo i tak jak admin wyjdzie to się dzieciak odpali, a tak to jeżeli nie wiadomo czy jest admin i jaki ma nick to łatwiej złapać czitera. -wgrac spadochrony bo chyba nie dzialaja.: Jest spadochron. -wgrac nowe rs i troche krotsze bo sa za dlugie: Jeśli zrobisz coś dobrego to można dodać. -jak by mozna wgrac /knife(duzo osob to lubi) : To nie 4fun ani jakiś hardknife, Nie. -moze zmienic wyglad paki na jakis inny zeby bylo ciekawe:D : Niepotrzebny dodatek obciążający serwer, to nie 4fun. -dodac bo juz nie pamietam czy jest ze od 5osob w ct jest bs b dobiero otwarty zeby na 2osoby na 2bs nie latac:))) : Nie wiem dokładne o co chodzi, ale jeśli myślisz coś ze strefami to na nie bo to się buguje. -zeby byli czesciej admini oczywiscie ja na serwerze jestem dziennie 3-4h w poludnie 2 i wieczorem 2 i czasem rano 1h:DDD : Tak oczywiście mam na to plugin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Bezsensowne te propozycje, gramy na FFA a nie 4fun. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Brak zainteresowania. CL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts