DAVID:) 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam was serdecznie;))) mam kilka propozycji odnoszacych serwera FFA gdyz narazie tylko na nim gram: -dodac funkcje /admin zeby ludzie widzieli czy admin jest zeby dzieci nie oszukiwaly -wgrac spadochrony bo chyba nie dzialaja. -wgrac nowe rs i troche krotsze bo sa za dlugie -jak by mozna wgrac /knife(duzo osob to lubi) -moze zmienic wyglad paki na jakis inny zeby bylo ciekawe:D -dodac bo juz nie pamietam czy jest ze od 5osob w ct jest bs b dobiero otwarty zeby na 2osoby na 2bs nie latac:))) -zeby byli czesciej admini oczywiscie ja na serwerze jestem dziennie 3-4h w poludnie 2 i wieczorem 2 i czasem rano 1h:DDD No narazie to chyba wszytsko =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zetrixx 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 chłopak ma racje też grywam na ffa ale spadochrony są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Tak mi się wydaje że chcesz abi był to 4fun a nie ffa. komenda /admin nie będzie dodana prawdopodobnie ponieważ wbije ktos na wh wpisze /admin jeżeli jest to wychodzi a jeżeli nie to czituje proste tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na NIE Poco mają gracze wiedzieć czy jest Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 -dodac funkcje /admin zeby ludzie widzieli czy admin jest zeby dzieci nie oszukiwaly : Na Nie bo i tak jak admin wyjdzie to się dzieciak odpali, a tak to jeżeli nie wiadomo czy jest admin i jaki ma nick to łatwiej złapać czitera. -wgrac spadochrony bo chyba nie dzialaja.: Jest spadochron. -wgrac nowe rs i troche krotsze bo sa za dlugie: Jeśli zrobisz coś dobrego to można dodać. -jak by mozna wgrac /knife(duzo osob to lubi) : To nie 4fun ani jakiś hardknife, Nie. -moze zmienic wyglad paki na jakis inny zeby bylo ciekawe:D : Niepotrzebny dodatek obciążający serwer, to nie 4fun. -dodac bo juz nie pamietam czy jest ze od 5osob w ct jest bs b dobiero otwarty zeby na 2osoby na 2bs nie latac:))) : Nie wiem dokładne o co chodzi, ale jeśli myślisz coś ze strefami to na nie bo to się buguje. -zeby byli czesciej admini oczywiscie ja na serwerze jestem dziennie 3-4h w poludnie 2 i wieczorem 2 i czasem rano 1h:DDD : Tak oczywiście mam na to plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bezsensowne te propozycje, gramy na FFA a nie 4fun. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Brak zainteresowania. CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi