Kylee 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: k1nZzZ!! ♡ 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Mam 6. Składka (tak/nie): Jeszcze się z Administracją dogadam! 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/547538 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Kacper mam 16 lat lubię pogrywać w wolnych czasach na surfie, Dużo osób mnie zna. Jestem miły, lubię się pośmiać! :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmmm... Chciałbym pomóc administracji żeby serwer się rozkręcał i pilnował porządku na serwerze, a po drugie jest mało adminów siedzą na serwerze ! 10. Steam_ID: STEAM_1:0:164284248 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Sporo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dniach roboczych siedzę z 2-3 godzinki, a weekendy siedzę 4-5 h 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Bardzo duży w csgo gram już 3 lata. 14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście byłem adminem w sumie na tym serwerze też miałem admina, również nie raz własne serwer więc raczej problemu nie będę miał. ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Pozdrawiam Kylee! Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Rinka Zmieniłam kolor czerwony. xD /Rinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jest teraz szybka rekrutacja, http://forum.cs-classic.pl/topic/48362-szybka-rekrutacja/ Więc, twoje podanie zostaje przyjęte na tamtych zasadach. :D Podanie przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi