DAVID:) 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 1.Twój Nick: D A [V] I D : )2.Nick admina/gracza który zawinił: Marco ;3,Latek233.Admin/Gracz : Marco ;34.Data i godzina: 19:585.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: wiec zaczne tak prosze o ogarniecie Marco ;3 i Latek23 bo ja zauwazylem gracza ktory mi sie wydawal ze ma dopalacze,i weszlem na spect i zaczolem krecic demko i za czolem dostawac takie cos:wyciag z konsoli to jest Kicked by Console: "Wyjdz"Kicked :"Wyjdz"Connecting to 31.186.82.184:27691...Connection accepted by 31.186.82.184:27691 wiec nie wiem co to jest.jak napisalem do marco zeby mnie nie kickowal ze krede demko to tak odpisal: Marco ;3 : Nie bedziesz mu demka krecil . [*VIP*] *SPEC* Marco ;3 : Wchodzi do gry , albo wychodzisz z serwera. wiec prosze o zabranie mu admina albo o ukaranie go surowo bo tak nie moze byc,ze inni pisza ze cziter a on sobie z tego nic nie robi i odrazu pisze ze on czysty bo juz raz czy tam 2 mial robione ss i czyste.Prosze im powiedziec zeby nie kickowali jak ktos siedzi na spect bo to jednym slowem "chore" wiec prosze o szybko reakcje. A bym zapomnial ten marco nie ma kultury wogule tak na steam do mnie napisal: D A [V] I D :: dales mi kicka wyjdz pozdro?Elita_Classic | Marco ;3: To nie ja idioto .. i zaczol mnie obrazac to napisalem ze kto mu dal admina? i dal mi bana: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Banned by Admin: Marco ;3[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Obraza,'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:53839888'[AMXBans] Your IP: '83.22.255.204'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Po 5min samo kickuje ) Skargi do 1 godziny nie podlegaja skarga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zetrixx 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hehehe po 1 ta osoba nie miała czitów ani dopalaczy ;p a było chyba z 7 spectów więc zaczeli wyrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAVID:) 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 przepraszam ze pisze w swoim temacie ale ja prosilem i przez stea i na say zeby mnie zostawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 skarga bez podstaw gracz 654 to gracz czysty gra na steam sprawdzany wielokrotnie a tobie tłumaczyć ze nic nie ma ze jest czysty to nie pomaga wiec skargę oddalam temat /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: closeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi