Shino 1 881 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=i1MVi4_CvlQ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie no rozjebała mnie XDDDDD Uważam że jest debilką i ona i matka jest psychiczna :giggle: Cicho matka! To ty masz walczyć! Kim jesteś? XD Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Umciaak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 10 sekunda odechciewa mi się oglądać, 20nda zacina mi się telefon. Jakies jaja??? Ale wiem kim by chciała zostac kamerzysta XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi