PunisheR84 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam mam taki problem bo jak wchodzę na gt serwera klikam View All Players & Stats tam wpisuje swój nick PunisheR i go nie ma na liście bo chciałem zobaczyć ile mam godzin przegrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziwne, bo teraz na głównej Cie widać ale gdy się wchodzi w profil to jakbyś w ogóle aktywności nie miał... :hmmm: @Esme - w sumie faktycznie, nawet godzina się zgadza ale dlaczego na głównej pokazuje jego nick, a aktywność zerowa? xd Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez zouza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) a moze wejdz na serwer i jak na nim bedziesz to wtedy zminimalizuj csa i zobacz pod jakim nickiem widzi Cie GT. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Damian? NL/PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 to jest ten link:http://www.gametracker.com/player/punisher/193.33.177.101:27156/ po prostu liter ci nie zaliczylo, a nikt nie gra o takim nicku poza toba teraz i to tyle czasu ;d 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunisheR84 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie ma mnie w "TOP PLAYERS STATS" jestem tylko w "ONLINE PLAYERS" i widzi mnie pod moim nickiem jako PunisheR no ale Esme zobacz ze tam pisze Offline a teraz jetem na serwie :/ Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez PunisheR84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Punisher, zobacz jaka jest godzina w LAST SEEN ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Czasami się buguje, to norma, ale ważne, że Ci nalicza ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunisheR84 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dobra jeżeli tak to dzięki dziewczyny i Damian :P można zamknąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi