torbik 171 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick: KillaZ 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: jest ;p 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/KillaZ/193.33.177.101:27156/ (Co do gt, byłem w Holandii, poświęcałem tyle czasu na gre ile mogłem, od wczoraj już w Polsce, wszystko będzie nadrobione :P) 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Konrad, mam 19 lat i mieszkam w małej miejscowosci na podkarpaciu :P Jestem pozytywna osoba, która lubi zaszaleć i się zabawić :D Mam dobry kontakt z ludzmi, potrafię się dogadywać i wydaje mi się, że jestem rozpoznawany w mniejszym czy większym stopniu :P 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Adminom chciałbym pomóc w wypełnianiu obowiązków, regulamin znam, mam przegrane prawie 500h na serwerze, myślę że dodatkowy admin na pewno by nie zaszkodził, a raczej by się przydał :P 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie :P 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Nie pracuję aktualnie, więc można powiedzieć o każdej możliwej porze :p 13. Staż w Counter-Strike 1.6: koło 5 lat :P 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Byłem, kilka razy nawet na tym dd2 :P ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 +wiek +skladka +mikro +znany i lubiany do tego uczciwy. Oraz bezkonfliktowy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na Tak wiek amx zna przyda się ogarnięty admin bo obecni niektórzy adminowie nie radzą sobie nawet z respem TT :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak ! Wiek Składka Doświadczenie, bdb Mikro Lubiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tak, tak, tak... Ja bym dał okres próbny. Jest składka, jest doświadczenie, nie ma steam co dla mnie jest jedną z podstawowych rzeczy. Jednak brakuje nam adminów. Jeśli przez okres próbny nadrobi aktywność to go przyjąć i gitara gra. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na duze TAK : +spoko morda :) +doswiadczenie, +kultura, +znany i lubiany, +wiek, +skladka, Takich adminow nam potrzeba :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) OCZYWIŚCIE NA TAK :D Kultura Lubiany Wiek SkładkaMikro Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Renia:)* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja również jestem za okresem próbnym, ponieważ Twoje aktualne GT nie powala, ale skoro deklarujesz się, że nadrobisz to opiekun po 2 tygodniach sprawdzi to :)Byłeś adminem, przyda się osoba z doświadczeniem, bo często go brakuje na serwerze :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 +wiek +składaka +mikro +obecnosc na serwerze Jestem na Tak : ) :papa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Na tak i to wielkie :D+Wiek+Mikro+Lubiany +Znany +Składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Tak ;) +Wiek +Ogarnięty +Aktywny +Mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na tak: +/- GT, ale wierze, że poprawisz + mikro + doświadczenie + stary wyjadacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jestem na Tak ! +AMX +Wiek +Składka +Ładne GT ale moglo byc lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na tak :) +Wiek +Składka +Pomocny, kiedyś jak grałem bez vipa rzucał awke XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotpeNiTe 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na tak -wiek -składka -aktywnosć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Okej, jestem skłonny dać Ci admina na okres próbny. Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi