Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: mako.2. Imię: Kubuś :v3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Jest.6. Składka: Jest.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/mako./193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Nie lubię opowiadać o sobie. Mieszkam na małej wsi, niedaleko Płońska na Mazowszu. Interesuję się sportem, szczególnie siatkówką i piłką, rapem i grafiką. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spędzam dużo czasu na serwerze. Uważam że to najlepszy serwer cs 1.6 na tej sieci. Mamy kilka adminów, często zdarzają się sytuacje że nie ma nikogo a ktoś sobie łamie regulamin i czuje się bezkarny. Nie mam spiny z żadnym graczem, jestem osobą bardzo komunikatywną i wydaje mi się że lubianą. Poza tym posiadam doświadczenie i steam'a na którym siedzę cały dzień, więc to nie problem wejść na serwer. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:2398971 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godzin dziennie.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ciężko stwierdzić bo są wakacje. Do ich końca to po 3-5 godzin jak napisałem wyżej, nie wiem jeszcze czy po wakacjach wrócę do szkoły czy zacznę pracę.13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4-5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez mako 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Podanie nie powala, ale znam Cię i wiem, że sobie poradzisz. Jesteś strasznie spokojny, można z Tobą porozmawiać, pośmiać się, a kiedy trzeba zachowujesz powagę. Podoba mi się. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Duże tak :)Bardzo dobre GTDoświadczenie w adminowaniuOsoba bardzo spokojna, bezkonfliktowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Stały forumowicz Kolezenski Opanowany Na pewno wniesiesz cos dobrego :) Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Od niedawna gram na DD2 i jako tako wiem co tam się dzieje. mako zdecydowanie się przyda, a więc jestem na tak. Aktywny, komunikatywny, ogarnięty. GT jak dla mnie piękne, nie ma co marnować takiej okazji. Bierzcie go ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tak! Bonk sobie poradzi +gt +zgłasza dużo na u@ +steam +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Duże TAK: +GT +doświadczenie +opanowany +miły Same plusy! Nie ma co czekać, tylko przyjmować! @Red misiu "spokój" :), nie "spokuj", tak na przyszłość. :) Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 zdecydowane tak :-) mako jak najbardziej -gt -amx -kultura -zdecydowanie opanowanie i spokuj ! -niekonfliktowy duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tak +gt +ogarniety+staż Przyda się ktoś aby ogarnąć patologie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Przyda się ktoś kto zawsze jest online ;d +wiek +bardzo dobre gt+znajomość amx +steam +znany i lubiany, ponad 2 lata na forum Jestem na tak. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak ! wiek amx lubiany na serwerze steam duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jak najbardziej na tak, ogarnięty, gt ładne, amx + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na Tak Ładne GT Wiek Doświadczenie Przyjazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 yep - ogarniety -aktywny - miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDziQ 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Pewno +Amx +Doswiadczenie +Wiek +Skladka +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nawet i JA jestem na TAK. +GT +WIEK + Składka +Steam ps. mniej hejtu na mnie w dolnym trupie i się dogadamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Na tak :) +Nie ma co robić w czasie wolnym. +Złość w grze przemienia w pracę +itd gt amx wiek #niechcewarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Tak :D + Znany + Aktywny + Ogarnięty + Mikro No i ogólnie z tego co widzę na serwerze to spoko człowiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na tak: + steam + GT + mikro + składka + ogar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Uważam, że na pewno dasz sobie radę na tym stanowisku. Bywasz czasem agresywny, ale mam nadzieję, że nie będzie żadnych tego typu problemów z Tobą. Przyjęty na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi