Esme 2 242 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick: Esme 2. Imię: Dorota 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Esme/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dorota, mam 16 lat i właśnie udaję się do liceum. Interesuję się wszystkim po trochu, uwielbiam muzykę i wszystkie rzeczy z nią związane. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze gram dość długi czas. Jestem często, gdy nie ma żadnego admina, a cheaterzy ostatnio szaleją, chciałabym pomóc pilnować porządku. No i dodatkowo mogę wbić w każdej chwili w razie potrzeby. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, STEAM_0:1:105138444 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum 2h dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Aktualnie od 11 do 2 w nocy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na tak +Spoko gt +Mialas opiekuna, wiec z adminowaniem sobie poradzisz -8 i 9 ptk moglas troche lepiej rozwinac +Steam +Skladka Martwi mnie jedynie to, ze mozesz nie rozpoznac gracza, ktory badzo dobrze sie kryje Hf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 N@ t@K :P + $t@ż + rozpozn@w@ln@ + lubi@n@ + Og@rni@ + gt + @emik$ + $kł@dk@ + kobiet@ + $te@M + mił@ + pomocn@ + kobiet@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na TAK: doświadczenie miła kulturalna rozpoznawalna lubiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Konfliktowa Wyzywa graczy czytaj mnie Wgl jakaś dziwna jest :v A serio to; Gt prawie tak dobre jak moje :v Była opiekunem to i jak admin sobie poradzi. Na stimie siedzi 20 godzin dziennie więc nie ma problemu żeby się z nią w razie czego skontaktować. Jestem za a nawet za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na Tak Trzymaj dłużej te GT a będzie perfecto :v Doświadczenie Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Esme na Prezydenta ! Mila Gadatliwa Ostatnio nawet skilla ma Znana Lubiana Duze Tak dla tego Misia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak ! doświadczenie steam ogar w łapie lubiana kulturalna składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Oczywiscie za tak: +ogarrrr, +mila, +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak. Ogarnia. Mila Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Oczywiście, że Tak :D Toche taki bocik alee tylko w grze :pije: + Miła + Sympatikoo kobiten + składka + steam + aktywna na serwerze + forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem jak jest teraz z Esmeraldą, ale wypowiem się bo już trochę ją 'znam': -spoko zią -ogarnia -doświadczona Jednym słowem mówiąc, na TAK //Wyjdź na dwór czasami XD Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDziQ 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak +Gt o luju... +Wiek +Steam +Składka +Mikro +Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Na tak :) +znęca się nad sprzętem komputerowym +niszczy oczy (jak każdy xd) +dostaje napadów złości +to jest już jej 4 klawiatura w tym miesiącu, więc ja bym przyjął, bo się nie wypłaci zaraz ;v gt amx wiek #niechcewarna Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez PumasS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Esme jest bardzo agresywna na serwerze i bardzo podnieca wszystkich graczy a my nie możemy skupić się na grze. na tak - miła - doświadczona - aktywna + podanie Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 moja ulubienica! Oczywiście, że na tak. Jest spokojna, miła, doświadczona, często gra i jest aktywna, ładne dość podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na TAK: + steam + mikro + GT + kobitka :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Duże tak+Miła+Spokojna +Często zgłasza mi cziterów na steam+Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Na Tak Jest nołafjem,amx zna,składka i steam jest ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Młoda jesteś, wprowadzasz podobno wiele "elementów" erotycznych na serwer, ale wydajesz się osobą godną zaufania i wydaje mi się, że dasz sobie radę. Okres próbny (każdy admin jest przyjmowany na okres próbny) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi