Esme 2 245 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick: Esme 2. Imię: Dorota 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Esme/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dorota, mam 16 lat i właśnie udaję się do liceum. Interesuję się wszystkim po trochu, uwielbiam muzykę i wszystkie rzeczy z nią związane. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze gram dość długi czas. Jestem często, gdy nie ma żadnego admina, a cheaterzy ostatnio szaleją, chciałabym pomóc pilnować porządku. No i dodatkowo mogę wbić w każdej chwili w razie potrzeby. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, STEAM_0:1:105138444 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum 2h dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Aktualnie od 11 do 2 w nocy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na tak +Spoko gt +Mialas opiekuna, wiec z adminowaniem sobie poradzisz -8 i 9 ptk moglas troche lepiej rozwinac +Steam +Skladka Martwi mnie jedynie to, ze mozesz nie rozpoznac gracza, ktory badzo dobrze sie kryje Hf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 N@ t@K :P + $t@ż + rozpozn@w@ln@ + lubi@n@ + Og@rni@ + gt + @emik$ + $kł@dk@ + kobiet@ + $te@M + mił@ + pomocn@ + kobiet@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na TAK: doświadczenie miła kulturalna rozpoznawalna lubiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Konfliktowa Wyzywa graczy czytaj mnie Wgl jakaś dziwna jest :v A serio to; Gt prawie tak dobre jak moje :v Była opiekunem to i jak admin sobie poradzi. Na stimie siedzi 20 godzin dziennie więc nie ma problemu żeby się z nią w razie czego skontaktować. Jestem za a nawet za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jestem na Tak Trzymaj dłużej te GT a będzie perfecto :v Doświadczenie Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Esme na Prezydenta ! Mila Gadatliwa Ostatnio nawet skilla ma Znana Lubiana Duze Tak dla tego Misia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak ! doświadczenie steam ogar w łapie lubiana kulturalna składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Oczywiscie za tak: +ogarrrr, +mila, +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak. Ogarnia. Mila Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Oczywiście, że Tak :D Toche taki bocik alee tylko w grze :pije: + Miła + Sympatikoo kobiten + składka + steam + aktywna na serwerze + forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem jak jest teraz z Esmeraldą, ale wypowiem się bo już trochę ją 'znam': -spoko zią -ogarnia -doświadczona Jednym słowem mówiąc, na TAK //Wyjdź na dwór czasami XD Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDziQ 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na tak +Gt o luju... +Wiek +Steam +Składka +Mikro +Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Na tak :) +znęca się nad sprzętem komputerowym +niszczy oczy (jak każdy xd) +dostaje napadów złości +to jest już jej 4 klawiatura w tym miesiącu, więc ja bym przyjął, bo się nie wypłaci zaraz ;v gt amx wiek #niechcewarna Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez PumasS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Esme jest bardzo agresywna na serwerze i bardzo podnieca wszystkich graczy a my nie możemy skupić się na grze. na tak - miła - doświadczona - aktywna + podanie Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k A S A N G A 13 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 moja ulubienica! Oczywiście, że na tak. Jest spokojna, miła, doświadczona, często gra i jest aktywna, ładne dość podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na TAK: + steam + mikro + GT + kobitka :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Duże tak+Miła+Spokojna +Często zgłasza mi cziterów na steam+Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Na Tak Jest nołafjem,amx zna,składka i steam jest ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Młoda jesteś, wprowadzasz podobno wiele "elementów" erotycznych na serwer, ale wydajesz się osobą godną zaufania i wydaje mi się, że dasz sobie radę. Okres próbny (każdy admin jest przyjmowany na okres próbny) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi