OG droso 236 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Lista gangów które dodają graczy tylko po to, żeby ściągnąć respekt z graczy, po czym takie osoby są usuwane z gangu: BloodS TylkoBunt Stulejki Izi Lista będzie powiększana. Na razie tym gangom nic nie grozi, ale gdy sytuacja nie zmieni się z tym tematem, będzie interwencja :) Proszę o traktowanie tematu jako ostrzeżenie dla graczy jak i gangów tego typu Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez OG droso 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimkiXD 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przepraszam że pisze ale dlaczego mój gang znalazł się tam ? :) Nie wyłudzam od nikogo respektu tylko mówie że trzeba wpłacać by ulepszyć gang . W ciągu trzech dni wyrzuciłeś 12 osób, w tym 2 osoby dwa razy Szczerze mówiąc aż tak dużo osób nie wyrzuciłem.Powody Były proste .Osoby te wyjeżdżają + nie wpłaciły żadnego respektu. Więc nie mam ich co u siebie trzymać.Osoby które nadmiernie obrażają innych graczy lub osoby z naszego gangu zostają odrazu wyrzucone , Bez względu ile kto wpłacił . U mnie ma panować Kultura a nie.Osoby które mają bardzo małe statystyki lub nie wpłacają określonej kwoty Respektu na dzień zostają wyrzucone. Nie jest to duża kwota. Tylko 500... Samo dotrwanie do Poj. daje 120 + za wygranie na deagle 300... 420.Osoby które nadmiernie dostają bany za brak mutacji czy coś w tym stylu przez co zniechęcają nasz gang to działania też zostają wyrzcuone. To jest Tylko moja opinia o tym . Proszę aby mój gang został z tej listy usunięty. Każdy jak wchodzi do gangu zna reguły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Czuje się urażony. Mój gang jest prawy i już nie stosuje takich zagrywek. Maksymalnie dodałem gracza lecz po chwili gry z nim uznałem jednak że się nie nadaje. :v już <- Jedna osoba się skarżyła ostatnio. W ciągu trzech dni wyrzuciłeś 12 osób, w tym 2 osoby dwa razy Spokojnie będę usuwał z listy jak to się zmieni Kto się niby skarżył o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Czuje się urażony. Mój gang jest prawy i już nie stosuje takich zagrywek. Maksymalnie dodałem gracza lecz po chwili gry z nim uznałem jednak że się nie nadaje. :v już <- Jedna osoba się skarżyła ostatnio. Przepraszam że pisze ale dlaczego mój gang znalazł się tam ? :) Nie wyłudzam od nikogo respektu tylko mówie że trzeba wpłacać by ulepszyć gang . W ciągu trzech dni wyrzuciłeś 12 osób, w tym 2 osoby dwa razy Spokojnie będę usuwał z listy jak to się zmieni Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Myślę że mogę się odnieść do tego tematu jako osoba poszkodowana przez gang BloodS: Zostałem przyjęty i odrazu Tomek do mnie napisał na steam żeby wpłacić mu respekt. Przelałem mu 3k respektu po czym zostałem wyrzucony po 2 dniach... Co do reszty listy się nie wypowiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demix 6 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Także zostałem oszukany przez gank "izi" dałem 20 tys i zostałem wyrzucony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś BEST 0 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Zostałem Wyrzucony Z Gangu "izi" zapłaciłem 7,5 ty respektu a po 2 dniach mnie wyrzucił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Pisalem ci droso to nwm czy widziales (to co Polar napisal) Rafj nie chce sie klocic ale mam ssy ci pisal Jan itp . i na gameme wszystko widac :l Edytowane 23 Września 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Polar nie grał od dawna, więc miał prawo go wyrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 zajmę się tym, wkrótce się dowiecie więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi