Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nick: Rinka Powod: Wolne/wyjazd do Warszawy Czas nieobecnosci: od piątku do poniedziałku Cos od siebie: To jedyny czas kiedy mogłabym odpocząć. Akurat natrafiła mi się okazja to spełnić, więc jadę odpocząć od komputera/forum/serwera. Co do idola to pewnie zostanie przeniesiony na następną niedzielę. Jeszcze to w poście jutro pewnie napiszę. Albo jeśli jest chętna osoba do poprowadzenia to zapraszam na pw! XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Łooo kobita światowa, stolyce zobaczy *-* A tak serio to należy Ci się odpoczynek bardzo ;d Wracaj pełna pomysłów ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wypoczywaj kochana! :cmok: :sweeeet: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 A ja chciałem zlecenie pisać... Wypoczywaj Kasiu ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W razie czego wiesz, gdzie mnie szukać Kasiu. Wypoczywaj i odezwij się do mnie czasem :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi