Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Snajper 3.Admin/Gracz : Adm 4.Data i godzina: nie pamiętam, coś poniedzialek/wtorek 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): -------- 6.Opis sytuacji: To ta.. Lata sobie czit (wyraźny aim), mówie snajperowi zeby go zobaczył, ten ze demko nagrał, przejrzał i nic nie ma -.- Gość zupełnie nie ogarnia czitów... Takiego czita nawet 10-latek by rozpoznał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Snajper takie trudne komendy record ( nazwa demka ) - Nagrywanie demka stopdemo - Koniec nagrywania ? Skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ale on jest nowy więc raz może mu się zdarzyć Chyba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No ale bocik, jak gość twierdzi że potrafi rozpoznać czita, a tak nie jest to... ? Do SNAJPER (1) Snajper, mówiłem ci. Paweł może ci sprawdzić nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Y... ? Po 1 nic nie mówiłeś mi o żadnego czita bo nie pamiętam ^^ A Fresh wiem jak zrobić demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Hmm , skarga ? Smieszne . 0 dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 To że nowy admin to mnie nie interesuje,podaj datę zdarzenia to sprawdzę logi i podaj datę gdy TY zbanowałeś tego czitera Jeżeli to się okaże prawdą to Pan Snajper wyleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zrezygnował z adminJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi