Miłosz 2,789 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Snajper 3.Admin/Gracz : Adm 4.Data i godzina: nie pamiętam, coś poniedzialek/wtorek 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): -------- 6.Opis sytuacji: To ta.. Lata sobie czit (wyraźny aim), mówie snajperowi zeby go zobaczył, ten ze demko nagrał, przejrzał i nic nie ma -.- Gość zupełnie nie ogarnia czitów... Takiego czita nawet 10-latek by rozpoznał.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Snajper takie trudne komendy record ( nazwa demka ) - Nagrywanie demka stopdemo - Koniec nagrywania ? Skarga słuszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~BoCiK~ Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ale on jest nowy więc raz może mu się zdarzyć Chyba?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 No ale bocik, jak gość twierdzi że potrafi rozpoznać czita, a tak nie jest to... ? Do SNAJPER (1) Snajper, mówiłem ci. Paweł może ci sprawdzić nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Y... ? Po 1 nic nie mówiłeś mi o żadnego czita bo nie pamiętam ^^ A Fresh wiem jak zrobić demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Hmm , skarga ? Smieszne . 0 dowodów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 7, 2013 Root Share Posted March 7, 2013 To że nowy admin to mnie nie interesuje,podaj datę zdarzenia to sprawdzę logi i podaj datę gdy TY zbanowałeś tego czitera Jeżeli to się okaże prawdą to Pan Snajper wyleci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 7, 2013 Root Share Posted March 7, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zrezygnował z adminJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts