Dinare pl 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Dinare 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):nikt 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:nikt 4.IP/SID oskarzanego*:nie ma 5.Data i godzina:2016-8-19 godzina : 20:40 (jezeli godzina sie nie zgadza to przepraszam) 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji:Kupilem klase deeathrunowiec (dokladnej nazwy nie znam) i wszystko poszlo dobze ale klasy nie otrzymalem a co gorsza pisze bym zakupil vipa dotego . Bardzo prosze o danie mi tej rangi gdyz bradzo lubie waz server a i sr za orto :( blagam wydalem juz i wiem ze nie odzyskam chajsu ale prosze choc dajcie mi ta klase :(((( *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Takie rzeczy piszemy na pw do opiekuna/właściciela.. Jeżeli chodzi o sklep to do @-_-. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi