rac0 39 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 1. Nick: rac0.2. Imię: Jakub3. Wiek: 14 lat4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 już tu byłem strażnikiem :d 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam mam na imię Jakub. Mam 14 lat moje zainteresowania to: granie w piłkę nożną,jeżdżenie na rowerze. Lubię też grać na komputerze i na to właśnie spędzam najwięcej czasu. Uwielbiam grać w cs 1.6 na serwerach JB DR i jeszcze nie zapominajmy o cs:go. Dlaczego ja Strażnikiem ? Ponieważ kręci się dużo ludzi co grają na serwerze JB i wchodzą do CT i mówię wyjdziesz z tego CT czy nie on mówi nie więc nie ma Adminów na serwie niekiedy jest opiekun i jak opiekun wbije tyle osób wbija żeee... Piszę jeszcze raz podanie na Strażnika i myślę że jakoś rozpatrzycie to podanie :) Myślę że sie poprawiłem :p Ja bym sobie dał jeszcze jedną szansę. Myślę że to tyle. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:1402738479. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-8 h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 2-5h Weekendy 3-8 h 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Praktycznie Tak12. Staż w grze counter strike 1.6: Od 7 lat gram w cs 1.6 tylko się przeprowadzałem i jak się przeprowadziłem to zacząłem grać w cs go ale teraz gram w cs 1.6 and cs go 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Strażnikiem byłem Pozdrawiam Rac0. 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty): Lat trochę mało o 1 rok/ogarnięty jestem tylko trochę nie przeczytalem regulaminu kiedyś ale juz ogarniam regulamin 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze: Jest 3. Zachowanie kultury na serwerze: Już tak 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum: Zrobione 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń): Czyste całkowicie 6. Posiadanie mikrofonu: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na NIE ! + Wiek - GT - Brak Mutacji - 2-8 nie wierzę max 2-4 - Nie masz 5 postów Ps. Popraw GT i będe na TAK. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Tropelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jestem na nie. Na serwerze nie ogarniasz. Często się drzesz. Kłócisz się. Wiele razy słyszałem jak obrażasz. Już raz straciłeś tą rangę, i słusznie. Nie powinieneś jej dostać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)Z tego co widzę masz warna. Odpracuj go, popraw GT i zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi