Appl3. 86 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nick: Sna1per <3 Powód rezygnacji: Mam dość oskarżania mnie o nieumiejętność rozpoznawania czitów i składania skarg bez dowodów.Coś od siebie: -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 OK.Widocznie była to prawda bo się poddajesz Dla mnie to proste,rezygnować z powodu skargi,ale jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Zamykam + odbieram range. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ClsJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi