Appl3. 86 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Nick: Sna1per <3 Powód rezygnacji: Mam dość oskarżania mnie o nieumiejętność rozpoznawania czitów i składania skarg bez dowodów.Coś od siebie: -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 7, 2013 Root Share Posted March 7, 2013 OK.Widocznie była to prawda bo się poddajesz Dla mnie to proste,rezygnować z powodu skargi,ale jak chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Zamykam + odbieram range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ClsJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 7, 2013 Root Share Posted March 7, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts