Maus 833 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: Maus Opis problemu: Kiedy gram na codzie 350, to w konsoli wyskakuje mi; Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS" " Server tried to send invalid command:"bind "HOME" "KSGkey HOME" " Server tried to send invalid command:"bind "PGUP" "KSGkey PGUP" " Server tried to send invalid command:"bind "PGDN" "KSGkey PGDN" " Server tried to send invalid command:"bind "END" "KSGkey END" " Server tried to send invalid command:"bind "DEL" "KSGkey DEL" " Server tried to send invalid command:"bind "F12" "KSGkey F12" " Server tried to send invalid command:"bind "F11" "KSGkey F11" " Server tried to send invalid command:"bind "F10" "KSGkey F10" " Server tried to send invalid command:"bind "F9" "KSGkey F9" ScreenShoot: Nie potrzebne System operacyjny: Win 8 Kontakt: (gg/steam/pw) Inne: Wie ktoś o co chodzi? /A można coś z tym zrobić? bo taki spam mam w konsoli i trudno coś znaleźć ;c / Nie pomaga ;/ Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez BukaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Serwer próbuje Ci zbindować przyciski, pod którymi można odpalać cheaty ;d z tego co mi wiadomo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Plugin wywala ci takie info w konsole. Spróbuj w cfg przywrocić standardowe ustawienia bindów Pisz do Karola z tym, możliwe że jakiś plugin podmienia bindy Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Monki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi