GoPe 4 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Siemano! 1. Mam taką małą propozycję by dodać dział "Zareklamuj swoją stronę" Jest to na tej samej zasadzie co "zareklamuj swoją sieć cs 1.6" 2. Kolejną propozycja jest dodanie opcji YT Czyli możliwość dodawania filmików z YT. Jeżeli coś takiego już jest to czy mógł by ktoś podać komendę na wstawianie filmików Co wy na to? Edytowane 7 Marca 2013 przez GoPe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Zależy od Userów , poczekajmy na wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 [media]Link YT[/media] Dział Yt jest, powyżej masz kod jak się wkleja filmy Co do tego działu to raczej nie ale jak będzie też nic wielkiego się nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jestem za dodaniem, na wielu forach tak jest i nikomu nie zaszkodziło =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja też jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No więc liki z YT daje się tak [youtube] [/youtube] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi