GoPe 4 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Siemano! 1. Mam taką małą propozycję by dodać dział "Zareklamuj swoją stronę" Jest to na tej samej zasadzie co "zareklamuj swoją sieć cs 1.6" 2. Kolejną propozycja jest dodanie opcji YT Czyli możliwość dodawania filmików z YT. Jeżeli coś takiego już jest to czy mógł by ktoś podać komendę na wstawianie filmików Co wy na to? Edited March 7, 2013 by GoPe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Zależy od Userów , poczekajmy na wypowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 [media]Link YT[/media] Dział Yt jest, powyżej masz kod jak się wkleja filmy Co do tego działu to raczej nie ale jak będzie też nic wielkiego się nie stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Jestem za dodaniem, na wielu forach tak jest i nikomu nie zaszkodziło =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ja też jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`eS.! 36 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 No więc liki z YT daje się tak [youtube] [/youtube] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts