BoteczeQ 123 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam, kiedy reset? Nie wiem kiedy był i kiedy będzie ale mam nadzieje, że nie za długo będę czekał ;) Wrócę z kolegami i popykamy sobie trochę, ja oczywiście sobie kapitana kupie ;3 Pozdrawiam all! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wpisz se /codtop15 popatrz na lvl i mniej więcej rozkmiń kiedy był ostatni reset. Jak dla mnie to jeszcze długo go może nie być, chyba z 10-12 graczy ma lvl ponad 100 dopiero :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dzisaj został wykonany reset ;d Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi